Extravacanza & Wedding Unlimited regelen huwelijken en renewal of the vows in het buitenland. Geheel verzorgd, van ceremonie en huwelijksreis, tot legalisering en inschrijving in Nederland.

Trouwen in het buitenland

Bruidsparen die elkaar het ja-woord willen geven in het buitenland, kunnen hun droom waarmaken door de weddingplanners van Extravacanza in te schakelen.

Extravacanza is gespecialiseerd in het organiseren van een complete bruiloft in het buitenland. Op wereldwijd meer dan dertig trouwbestemmingen wordt alles voor het bruidspaar verzorgd. Van ceremonie en huwelijksreis tot inschrijving en legalisatie van het huwelijk in Nederland.

Ook homohuwelijken in het buitenland kunnen worden verzorgd. Voor de Nederlandse wet is dit al jaren mogelijk maar in het buitenland ligt dit vaak anders. Extravacanza is op zoek gegaan naar bestemmingen waar een huwelijk voor homo’s wel tot de mogelijkheden behoort. De reisorganisatie is inmiddels een echte specialist op het gebied van homohuwelijken in het buitenland en volgt de ontwikkelingen en mogelijkheden op de voet.

Daarnaast biedt Extravacanza ‘Renewal of the Vows’ arrangementen. Voor echtparen die hun liefde voor elkaar opnieuw willen bezegelen met een romantische ceremonie, biedt Extravacanza passende arrangementen inclusief een tweede huwelijksreis.

Toekomstige bruidsparen kunnen met Extravacanza contact opnemen via de website www.extravacanza.nl. De trouwreizen worden ook via ANVR reisbureaus verkocht onder de naam Wedding Unlimited.

Zowel Extravacanza als Wedding Unlimited zijn onderdeel van Effting, het grootste reisbureau van Nederland, wat op haar beurt weer onderdeel is van TUI Nederland.