Over TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van onze eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Bedrijfsprofiel

Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger via onze reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza.

Visie

Wij doen er alles aan belevenissen te bieden die een lach op het gezicht van onze reizigers te brengen. En we gaan altijd een stapje verder: we proberen de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Want dat is ons streven: more than a smile.

Feiten en cijfers TUI Nederland

Feiten en cijfers

TUI Nederland in vogelvlucht bekijken? Hier vindt u de belangrijkste feiten en cijfers op een rijtje.

Geschiedenis

Geschiedenis

TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. De basis van het huidige TUI Nederland werd in 1867 gelegd.

Directie

Directie

Het management van TUI Nederland is in handen van een twaalfkoppige directie. Aan het hoofd van deze directie staat Elie Bruyninckx, CEO van TUI Benelux.

Werken bij TUI Nederland

Werken bij TUI Nederland

Meer weten over de carrièremogelijkheden binnen TUI Nederland? Op onze vacaturesite lees je meer over werken bij TUI Nederland, maak je kennis met onze mensen en vind je alle vacatures.

Sponsoring

Sponsoring

Wij zijn ons ervan bewust dat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van onze vakantiebestemmingen. Daarom kiezen wij er voor om structureel een aantal organisaties te sponsoren.

TUI Group

TUI Nederland maakt deel uit van TUI Group, één van de grootste reisorganisaties ter wereld met meer dan tweehonderd reismerken onder één internationale paraplu.