Wij doen er alles aan om onze klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een vakantie met bijzondere ervaringen. Onze visie is dan ook Making travel experiences special. Dat is waar we iedere dag aan werken en waar we altijd ons uiterste best voor doen.

TUI Spirit

Wij doen er alles aan belevenissen te bieden die een lach op het gezicht van onze reizigers brengen. En we gaan altijd een stapje verder: we proberen de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Want dat is ons streven: more than a smile.

Onze spirit is verankerd in alles wat we doen: More than a smile

Waarden

Onze waarden ondersteunen onze visie. Het zijn meer dan alleen woorden; ze zijn verankerd in alles wat we doen.

Customer Driven

Onze klanten zijn ons kompas. We respecteren hun wensen en verliezen nooit uit het oog dat zij ervoor kiezen om de besteding van hun vrije tijd bij ons onder te brengen. We gaan tot het uiterste om de loyaliteit en het vertrouwen van onze klanten vast te houden. Wij anticiperen op hun wensen en houden hen in gedachten bij alles wat we doen. We geloven niet in een massamarkt, maar denken vanuit het individu.

Responsible Leadership

Wij vinden de duurzame ontwikkeling van onze vakantiebestemmingen belangrijk en hebben respect voor mens, dier en milieu. We nemen onze verantwoordelijkheid en streven er naar een voorbeeldfunctie te vervullen. We communiceren open en eerlijk en staan open voor ontwikkeling en groei. We respecteren andere culturen en proberen op actieve wijze bij te dragen aan een betere wereld.

Value DrivenValue Driven

Bevlogen ondernemerschap is voor ons de norm, net zoals een duidelijke focus op winstgevendheid. We zoeken naar kansen die ons een commercieel voordeel bieden én extra waarde toevoegen aan de reiservaring van onze klant. We signaleren nieuwe trends op het gebied van vrije tijd en zetten deze om in aantrekkelijke producten voor onze klanten.

Responsible leadershipPlaying to Win

We willen graag nummer één zijn. Integriteit hebben we hierbij hoog in het vaandel staan. Wij zoeken naar innoverende ideeën en trends en vertalen deze in concrete producten. Teamwork is de kurk waarop we drijven. We zijn niet bang om vooruitstrevende besluiten te nemen. Elke dag willen we iets nieuws doen en dat doen we met passie.