Pers

In het onderdeel Pers vindt u algemene informatie over TUI Nederland die u - als journalist - voor uw publicatie kunt gebruiken: onze persberichten, kerncijfers en video- en beeldmateriaal. Wilt u contact met één van onze woordvoerders voor specifieke vragen? De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Persberichten

Alle Persberichten
6 mei 2016

TUI Curaçao leidt jonge toerismeprofessionals op

Het aanbod van studenten dat in de reiswereld wil werken is beperkt op Curaçao terwijl de vraag naar goed geschoolde medewerkers in het toerisme steeds groter wordt. TUI Nederland en TUI Curaçao hebben een eigen programma opgezet om jonge mensen op te leiden tot reisprofessional. Zij zullen gedurende 8 maanden werkervaring opdoen, deels in Nederland, maar vooral op Curaçao.

3 mei 2016

TUI Nederland ondersteunt stichting REIS MET JE HART

Vakantie doet je goed, iedereen wordt blij van op vakantie gaan. Maar helaas kan niet iedereen zich dit altijd veroorloven. Financiële tegenslag, pech of verdriet; er zijn diverse redenen te bedenken waarom iemand niet op vakantie kan. De stichting REIS MET JE HART zet zich in voor deze mensen. TUI Nederland draagt deze Stichting een warm hart toe en zorgt er samen met REIS MET JE HART voor dat...

28 april 2016

Vakantie goed voor gezondheid

Vakantie is goed voor je gezondheid en welzijn. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Ipsos onder een representatieve steekproef van 510 Nederlanders. Maar liefst driekwart van de Nederlanders gaat op vakantie om de dagelijkse hectiek en beslommeringen achter zich te laten; iets minder dan de helft wil ook wat van de wereld zien. Op vakantie gaan betekent voor Nederlanders ook quality...

Fotoalbums

Alle albums
Elie Bruyninckx - TUI BeneluxWim Van BesienFrits StoutenFilip Michiels

De directie van TUI Benelux.

TUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 Dreamliner

De TUIfly-vloot bestaat uit negen toestellen, waaronder de Boeing 787 Dreamliner.

RijswijkSchiphol-Rijk

Foto's van de kantoren van TUI Nederland en TUI België.

Video's

Alle video's
Arke heet vanaf 1 oktober TUI

Vanaf 1 oktober heten wij TUI. Met dezelfde glimlach...

A film about a smile

Discover your smile met teddybeer Miles

Feiten & cijfers
Feiten & cijfers

Feiten & cijfers

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld. Benieuwd naar onze populairste bestemmingen, aantal reizigers of duurzame prestaties? Bekijk de feiten en cijfers van TUI Nederland. U kunt deze ook gebruiken in uw publicatie.

Bekijk alle feiten & cijfers
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. De basis van het huidige TUI Nederland werd in 1867 gelegd. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar onze ‘spirit’ is het zelfde gebleven: "More than a smile".

lees meer over tui nederland

Perscontact

Journalisten kunnen tijdens en buiten kantooruren contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer +31 (0)70-3266120 en e-mail (pers@tui.nl).

Veelgestelde vragen

Op zoek naar specifieke informatie en/of antwoord op uw vraag? Kijk eens bij de antwoorden op veelgestelde vragen.