Pers

In het onderdeel Pers vindt u algemene informatie over TUI Nederland die u - als journalist - voor uw publicatie kunt gebruiken: onze persberichten, kerncijfers en video- en beeldmateriaal. Wilt u contact met één van onze woordvoerders voor specifieke vragen? De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Persberichten

Alle Persberichten
Melvin Mak en Elise Allart
22 juli 2016

Wisseling van de wacht bij TUI Sustainability en TUI Care...

Wisseling van de wacht bij TUI Nederland: de afdeling Sustainability wordt voortaan geleid door Melvin Mak, Manager of Sustainability en TUI Care Foundation door Elise Allart, Executive Director Programmes & Operations TUI Care Foundation.

Pokémons bij TUI zoeken tijdens het boeken
19 juli 2016

Pokémons bij TUI zoeken tijdens het boeken

Woensdag 20 juli tussen 14.00 uur en 16.00 uur zullen er verdacht veel Pokémons te vinden zijn in de buurt van drie TUI reisbureaus in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. De drie TUI reisbureaus ‘lokken’ deze middag Pokémons naar hun winkels en spelen daarmee in op de hype die in Nederland gaande is. TUI wil haar klanten graag een steuntje in de rug geven bij het spelen van Pokémon Go en hen helpen...

Griekenland
4 juli 2016

Nederlanders vluchten naar Spanje en Griekenland

Slecht weer doet Nederlanders vluchten naar Griekenland en Spanje. In de afgelopen week steeg het aantal boekingen voor Griekenland tot ruim een verdriedubbeling in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van reisorganisatie TUI Nederland. Als die trend zich doorzet, wordt Griekenland hét lastminute-land van deze zomer. Ook Spanje blijft onverminderd populair.

Fotoalbums

Alle albums
Elie Bruyninckx - TUI BeneluxWim Van BesienFrits StoutenFilip Michiels

De directie van TUI Benelux.

TUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 Dreamliner

De TUIfly-vloot bestaat uit negen toestellen, waaronder de Boeing 787 Dreamliner.

RijswijkSchiphol-Rijk

Foto's van de kantoren van TUI Nederland en TUI België.

Video's

Alle video's
Arke heet vanaf 1 oktober TUI

Vanaf 1 oktober heten wij TUI. Met dezelfde glimlach...

A film about a smile

Discover your smile met teddybeer Miles

Feiten & cijfers
Feiten & cijfers

Feiten & cijfers

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld. Benieuwd naar onze populairste bestemmingen, aantal reizigers of duurzame prestaties? Bekijk de feiten en cijfers van TUI Nederland. U kunt deze ook gebruiken in uw publicatie.

Bekijk alle feiten & cijfers
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. De basis van het huidige TUI Nederland werd in 1867 gelegd. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar onze ‘spirit’ is het zelfde gebleven: "More than a smile".

lees meer over tui nederland

Perscontact

Journalisten kunnen tijdens en buiten kantooruren contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer +31 (0)70-3266120 en e-mail (pers@tui.nl).

Veelgestelde vragen

Op zoek naar specifieke informatie en/of antwoord op uw vraag? Kijk eens bij de antwoorden op veelgestelde vragen.