Merken

Wij bieden vakanties aan via onze reismerken Arke, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast behoort de eigen luchtvaartmaatschappij Arkefly tot het merkenportfolio.

Arke vakantie

Arke

Arke is het grootste Nederlandse allround vakantiemerk met een scherp geprijsd aanbod.

Holland International

Holland International is de bestemmingsspecialist van TUI Nederland en biedt een ruime keuze aan vakanties naar meer dan 400 bestemmingen. De reizen worden uitsluitend verkocht worden via ANVR reisbureaus.

Kras

Kras is een direct seller en een zelfstandig onderdeel van TUI Nederland. Kras is gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen.

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is een zelfstandig opererend reismerk van Kras en richt zich op vijftigplussers die vanuit een christelijke levensvisie willen reizen.

Extravacanza en Wedding Unlimited

Extravacanza & Wedding Unlimited regelen huwelijken en renewal of the vows in het buitenland. Geheel verzorgd, van ceremonie en huwelijksreis, tot legalisering en inschrijving in Nederland.

Lastminute.nl

Lastminute.nl heeft een breed assortiment aan last minute reizen van onze merken tegen scherpe prijzen. van de merken van TUI Nederland. Last minutes kunnen vanaf zes weken voor vertrek tot één dag voor vertrek worden geboekt.