OneStat.com Web Analytics
print
 
HOME
TUI NEDERLAND
TUI SPIRIT
GESCHIEDENIS
HISTORISCH OVERZICHT
HOLLAND INTERNATIONAL
ARKE
KRAS
ARKEFLY
REISBUREAUS
ROBINSON
LASTMINUTE.NL
MERKEN
ARKE
ARKE (LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ)
EXTRAVACANZA
GOED IDEE REIZEN
HOLLAND INTERNATIONAL
KRAS
LASTMINUTE.NL
REISBUREAUS
TEC4JETS
FACTS & FIGURES
NOMINATIES EN VAKPRIJZEN
BROCHURES EN MAGAZINES
BELEEF!
WERELDS!
ARKEFLYER
A GLOBAL VIEW
ALGEMENE VOORWAARDEN
TUI NEDERLAND
ARKEFLY
ANVR
SGR
CALAMITEITENFONDS
LEVERANCIERS
TUI TRAVEL PLC
PERS EN MEDIA
PERSBERICHTEN
AANMELDEN PERSBERICHTEN
CONTACT
FOTO & MEDIA ARCHIEF
DUURZAAM TOERISME
TUI TRAVEL EN ANVR
VERANKERING
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - KETEN
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - PROJECTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - AIRLINE
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - KANTOREN
BELEID
ACTIVITEITEN
KLANTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
COLLEGA'S
BELEID
ACTIVITEITEN
SUSTAINABLE TOURISM
WIJS OP WINTERSPORT
VERVOER
VERBLIJF
VERMAAK
VERANTWOORDE PARTNERS
VERANTWOORDE TIPS
CONTACT
GERELATEERDE SITES
WERKEN BIJ TUI
CONTACT
RIJSWIJK
ENSCHEDE
ARKEFLY
KRAS
REISBUREAUS
KLANTENSERVICE
COMMUNICATIE

Arke is de eigen luchtvaartmaatschappij van reisorganisatie TUI Nederland.

Vloot
Arkef is vanaf 2005 actief in de luchtvaart en maakt, als onderdeel van de TUI Travel PLC, deel uit van het TUIfly team met luchtvaartmaatschappijen in onder andere Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België. De vloot van het TUIfly team telt ruim 140 toestellen.

De vloot van Arke bestaat uit tien toestellen: vijf Boeings 737-800, vier Boeings 767-300 en een Boeing 787 Dreamliner. In drukke periodes, zoals het zomerseizoen, worden nog twee extra toestellen ingehuurd. Op termijn worden nog twee Boeings 787 Dreamliner aan de vlucht toegevoegd, ter vervanging van een deel van de 767-300 vloot.

Klassen aan boord
Arke biedt aan boord zitcomfort en service naar keuze. Aan boord van de Boeings 767 en 763 worden drie klasses geboden: Premium Comfort Class (94 cm), Comfort (84 cm) en Economy (76 cm beenruimte). De Boeing 787 Dreamliner heeft ook drie klasses: Star Class (114 cm), Comfort (86 cm) en Economy (76 cm).

Extra services
Arke maakt het haar passagiers graag zo comfortabel mogelijk aan boord. Reizigers kunnen voor vertrek een stoel reserveren in combinatie met online inchecken, maaltijden reserveren, gebruik maken van de lounge op Schiphol en in combinatie met een stoelreservering voordelig een Duoseat reserveren. De extra services van Arke zijn beschikbaar via de reisagent en Arke.nl.

Bestemmingen
Arke vliegt naar meer dan 70 bestemmingen in vijf werelddelen. Zo vliegt Arke op vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee en bestemmingen verder weg in het Caribische gebied, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië.

Arke en Stichting VALK
Arke en Stichting VALK zijn een samenwerkingsverband aangegaan om samen vliegangst te bestrijden. Een op de drie Nederlands is in meer of mindere mate bang om te vliegen maar gelukkig kan vrijwel iedereen vliegangst overwinnen. Stichting VALK zet zich al meer dan twintig jaar in voor vliegangstbestrijding middels individuele sessies en een tweedaagse training. De training wordt afgesloten met een vlucht met Arke binnen Europa. Voor meer informatie, zie www.valk.org.

Arke. Zo wil ik het...