OneStat.com Web Analytics
print
 
HOME
TUI NEDERLAND
TUI SPIRIT
GESCHIEDENIS
HISTORISCH OVERZICHT
HOLLAND INTERNATIONAL
ARKE
KRAS
ARKEFLY
REISBUREAUS
ROBINSON
LASTMINUTE.NL
MERKEN
ARKE
ARKEFLY
EXTRAVACANZA
GOED IDEE REIZEN
HOLLAND INTERNATIONAL
KIDSWORLDCLUB
KRAS
LASTMINUTE.NL
REISBUREAUS
ROBINSON
TEC4JETS
FACTS & FIGURES
NOMINATIES EN VAKPRIJZEN
BROCHURES EN MAGAZINES
BELEEF!
WERELDS!
ARKEFLYER
A GLOBAL VIEW
ALGEMENE VOORWAARDEN
TUI NEDERLAND
ARKEFLY
ANVR
SGR
CALAMITEITENFONDS
LEVERANCIERS
TUI TRAVEL PLC
PERS EN MEDIA
PERSBERICHTEN
AANMELDEN PERSBERICHTEN
CONTACT
FOTO & MEDIA ARCHIEF
DUURZAAM TOERISME
TUI TRAVEL EN ANVR
VERANKERING
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - KETEN
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - PROJECTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - AIRLINE
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - KANTOREN
BELEID
ACTIVITEITEN
KLANTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
COLLEGA'S
BELEID
ACTIVITEITEN
SUSTAINABLE TOURISM
WIJS OP WINTERSPORT
VERVOER
VERBLIJF
VERMAAK
VERANTWOORDE PARTNERS
VERANTWOORDE TIPS
CONTACT
GERELATEERDE SITES
WERKEN BIJ TUI
CONTACT
RIJSWIJK
ENSCHEDE
ARKEFLY
KRAS
REISBUREAUS
KLANTENSERVICE
COMMUNICATIE

Een vakantie bij ROBINSON staat voor tijd: tijd voor iets nieuws, tijd voor jezelf en tijd voor gastvrijheid – de tijd van je leven.

ROBINSON biedt compleet verzorgde Clubvakanties. Sport, ontspanning en een gezonde levenswijze zijn onderdelen van de filosofie. Alle Clubs liggen op schitterende locaties in de Alpen, rond de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en op de Malediven. Een ROBINSON vakantie staat voor uitstekende kwaliteit en vele extra’s.

ROBINSON is innovatief en vooruitstrevend. De keten excelleert in de keuken. Sterrenkok Otto Koch heeft de leiding over alle clubkeukens. In alle 4-5 sterren clubs staat het WellFood buffet centraal waar gekookt wordt met meer vitamines, minder koolhydraten en minder vet. Show cooking en dagelijks wisselende themabuffetten zorgen ervoor dat zeventig procent van de gasten terugkeert. De service is laagdrempelig en persoonlijk. Zo zijn de tennisleraar of de Clubdirecteur ook gewoon in het restaurant te vinden. Het uitgebreide sport- en entertainmentprogramma is inbegrepen. Yoga, pilates of spinnen, dagelijks zijn er groepslessen. Voor deze sportfaciliteiten werkt ROBINSON alleen samen met A-merken. Zo sponsort Head de tennisbanen en Speedo het beachvolleybal. Golfers, zeilers, surfers, duikers, tennissers of fitnessfreaks kunnen zich uitleven of lessen volgen van professionele leraren. Ook kunnen gasten golf-, zeil- of duikbrevetten halen, zoals PADI. Er zijn speciale events en clinics met topsporters, zoals surfen met Robby Naish. StageHolding verzorgt het professionele entertainment met musicals als Mary Poppins of Mamma Mia. Voor ieder is er wat wils; voor families, singles, stellen of éénouder gezinnen. Per club is er een duidelijke doelgroepfocus.

Thema’s als hergebruik van energie, biologische zuiveringsinstallaties en afvalvermijding zijn al veertig jaar de standaard bij ROBINSON. Bijna alle Clubs hebben het TUI zegel ‘EcoResort’.

Kijk voor meer informatie op www.clubrobinson.nl.

ROBINSON. De tijd van je leven.