OneStat.com Web Analytics
print
 
HOME
TUI NEDERLAND
TUI SPIRIT
GESCHIEDENIS
HISTORISCH OVERZICHT
HOLLAND INTERNATIONAL
ARKE
KRAS
ARKEFLY
REISBUREAUS
ROBINSON
LASTMINUTE.NL
MERKEN
ARKE
ARKEFLY
EXTRAVACANZA
GOED IDEE REIZEN
HOLLAND INTERNATIONAL
KRAS
LASTMINUTE.NL
REISBUREAUS
TEC4JETS
FACTS & FIGURES
NOMINATIES EN VAKPRIJZEN
BROCHURES EN MAGAZINES
BELEEF!
WERELDS!
ARKEFLYER
A GLOBAL VIEW
ALGEMENE VOORWAARDEN
TUI NEDERLAND
ARKEFLY
ANVR
SGR
CALAMITEITENFONDS
LEVERANCIERS
TUI TRAVEL PLC
PERS EN MEDIA
PERSBERICHTEN
AANMELDEN PERSBERICHTEN
CONTACT
FOTO & MEDIA ARCHIEF
DUURZAAM TOERISME
TUI TRAVEL EN ANVR
VERANKERING
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - KETEN
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - PROJECTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - AIRLINE
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - KANTOREN
BELEID
ACTIVITEITEN
KLANTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
COLLEGA'S
BELEID
ACTIVITEITEN
SUSTAINABLE TOURISM
WIJS OP WINTERSPORT
VERVOER
VERBLIJF
VERMAAK
VERANTWOORDE PARTNERS
VERANTWOORDE TIPS
CONTACT
GERELATEERDE SITES
WERKEN BIJ TUI
CONTACT
RIJSWIJK
ENSCHEDE
ARKEFLY
KRAS
REISBUREAUS
KLANTENSERVICE
COMMUNICATIE
test

TUI Nederland is met 1,5 miljoen vakanties en een omzet van € 1,8 miljard in 2014 de absolute marktleider in de Nederlandse reisbranche. TUI Nederland bezit een sterk merkportfolio: merken waarachter jarenlange vakantie-ervaring verborgen gaat, met vakanties voor iedereen. Voor een sterke positie in de markt is het belangrijk om voor je klant duidelijk herkenbaar te zijn. Daarom heeft TUI een aantal jaar geleden de smile als beeldmerk geïntroduceerd. De smile is opgebouwd uit de drie letters van TUI die in elkaar overlopen. Daarnaast komt de smile tot uiting in onze spirit: More than a smile.

TUI Nederland voert acht reismerken; alle acht met een eigen identiteit. Arke is het scherpgeprijsde allround vakantiemerk met een multi-channel distributie: via arke.nl, de reisbureaus van Arke en het telefonische contactcenter. Holland International is dé bestemmingsspecialist van TUI Nederland, waarbij de reizen uitsluitend verkocht worden via de ANVR reisbureaus. Kras is een echte direct-seller van het eerste uur, gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en verre groepsrondreizen. Extravacanza en Wedding Unlimited zijn gespecialiseerd in het organiseren van een complete bruiloft in het buitenland, ‘Renewal of the Vows’ arrangementen en huwelijksreizen. Op Lastminute.nl vindt de klant de scherpste last-minutes en christelijke vakantiegangers kunnen met gelijkgestemden op reis via ons merk Goed Idee Reizen. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij Arkefly.

Onder TUI Nederland vallen niet alleen bovenstaande reismerken: De reisbureaugroep van TUI Nederland bestaat uit ongeveer 120 eigen winkels van Arke en ongeveer 60 franchise reisbureaus die onder de naam Holland International Reisbureaus geëxploiteerd worden. Holland International heeft daarnaast de franchiseformule Holland International Reisbureau at Home, zelfstandig ondernemende reisadviseurs die vanuit hun ‘huiskamer’ maatwerk leveren, ondersteund door Holland International. Tec4Jets is verantwoordelijk voor het lijnonderhoud van de Arkefly vloot.