OneStat.com Web Analytics
print
 
HOME
TUI NEDERLAND
TUI SPIRIT
GESCHIEDENIS
HISTORISCH OVERZICHT
HOLLAND INTERNATIONAL
ARKE
KRAS
ARKEFLY
REISBUREAUS
ROBINSON
LASTMINUTE.NL
MERKEN
ARKE
ARKE (LUCHTVAARTMAATSCHAPPIJ)
EXTRAVACANZA
GOED IDEE REIZEN
HOLLAND INTERNATIONAL
KRAS
LASTMINUTE.NL
REISBUREAUS
TEC4JETS
FACTS & FIGURES
NOMINATIES EN VAKPRIJZEN
BROCHURES EN MAGAZINES
BELEEF!
WERELDS!
ARKEFLYER
A GLOBAL VIEW
ALGEMENE VOORWAARDEN
TUI NEDERLAND
ARKEFLY
ANVR
SGR
CALAMITEITENFONDS
LEVERANCIERS
TUI TRAVEL PLC
PERS EN MEDIA
PERSBERICHTEN
AANMELDEN PERSBERICHTEN
CONTACT
FOTO & MEDIA ARCHIEF
DUURZAAM TOERISME
TUI TRAVEL EN ANVR
VERANKERING
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - KETEN
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - PROJECTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - AIRLINE
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - KANTOREN
BELEID
ACTIVITEITEN
KLANTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
COLLEGA'S
BELEID
ACTIVITEITEN
SUSTAINABLE TOURISM
WIJS OP WINTERSPORT
VERVOER
VERBLIJF
VERMAAK
VERANTWOORDE PARTNERS
VERANTWOORDE TIPS
CONTACT
GERELATEERDE SITES
WERKEN BIJ TUI
CONTACT
RIJSWIJK
ENSCHEDE
ARKEFLY
KRAS
REISBUREAUS
KLANTENSERVICE
COMMUNICATIE

Schiphol Aviation Award 2010 en 2012
Arkefly heeft op eind maart 2011 en begin april 2013 een Schiphol Aviation Award in ontvangst mogen nemen in de categorie ‘Airline of the Year North & South America 2010’ en ‘Airline of the Year North & South America 2012’. Het aantal Arkefly bestemmingen op deze continenten groeit en ook de frequentie van vluchten naar Noord- en Zuid-Amerika neemt toe. Reden voor Schiphol om deze award aan Arkefly uit te reiken.

Schiphol kent de Aviation Awards jaarlijks toe aan bedrijven op Schiphol die het afgelopen jaar een uitmuntende bijdrage hebben geleverd op het gebied van passagiers of vracht. De zeven categorieën zijn: Airline of the Year Europe, Airline of the Year North & South America, Airline of the Year Asia, Airline of the Year Africa & Middle East, Passenger Ground Handling Award, Cargo Award en Most Promising Airline.

Verenverkiezing 2013
Jaarlijks deelt het Nederlandse reisvakblad Travmagazine (voorheen Reisrevue) ‘Veren’ uit. Deze Veren gaan naar de touroperators die - volgens de ANVR reisagenten - het beste aanbod bieden in een bepaalde categorie. De Veren worden in de branche gezien als belangrijke vakprijzen. De reis- en vakantiemerken van TUI Nederland werden reeds vele malen genomineerd en mochten ook regelmatig een ‘Veer’ in ontvangst nemen.

In januari 2014 reikte reisvakblad Travmagazine haar Veren voor 2013 uit tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. TUI Nederland won voor de zevende keer op rij de prestigieuze Veer voor Beste Allround Touroperator.

World Responsible Tourism Awards 2013
Op 6 november 2013 werd TUI Nederland uitgeroepen tot overall winnaar van de World Responsible Tourism Awards 2013. Deze prestigieuze award werd uitgereikt tijdens de World Travel Market (WTM) in Londen. Ook won TUI Nederland de award in de categorie ‘Best for Child Protection’. TUI Nederland mocht de twee awards in ontvangst nemen vanwege haar strijd, samen met Plan International, tegen opkomend kindersekstoerisme in Noordoost Brazilië. Door Braziliaanse jongeren een opleiding en baan te bezorgen in de toerismebranche, zijn ze minder snel gedwongen uit armoede in de prostitutie te werken.

Ook doet TUI Nederland samen met haar partners, ontwikkelingsorganisaties Plan en ECPAT, reisbrancheorganisatie ANVR, de Koninklijke Marechaussee en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, een beroep op Nederlandse reizigers en reisorganisaties. Zij worden aangespoord het signaleren en verdenken van kindersekstoerisme te melden.