OneStat.com Web Analytics
print
 
HOME
TUI NEDERLAND
TUI SPIRIT
GESCHIEDENIS
HISTORISCH OVERZICHT
HOLLAND INTERNATIONAL
ARKE
KRAS
ARKEFLY
REISBUREAUS
ROBINSON
LASTMINUTE.NL
MERKEN
ARKE
ARKEFLY
EXTRAVACANZA
GOED IDEE REIZEN
HOLLAND INTERNATIONAL
KRAS
LASTMINUTE.NL
REISBUREAUS
TEC4JETS
FACTS & FIGURES
NOMINATIES EN VAKPRIJZEN
BROCHURES EN MAGAZINES
BELEEF!
WERELDS!
ARKEFLYER
A GLOBAL VIEW
ALGEMENE VOORWAARDEN
TUI NEDERLAND
ARKEFLY
ANVR
SGR
CALAMITEITENFONDS
LEVERANCIERS
TUI TRAVEL PLC
PERS EN MEDIA
PERSBERICHTEN
AANMELDEN PERSBERICHTEN
CONTACT
FOTO & MEDIA ARCHIEF
DUURZAAM TOERISME
TUI TRAVEL EN ANVR
VERANKERING
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - KETEN
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - PROJECTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - AIRLINE
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - KANTOREN
BELEID
ACTIVITEITEN
KLANTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
COLLEGA'S
BELEID
ACTIVITEITEN
SUSTAINABLE TOURISM
WIJS OP WINTERSPORT
VERVOER
VERBLIJF
VERMAAK
VERANTWOORDE PARTNERS
VERANTWOORDE TIPS
CONTACT
GERELATEERDE SITES
WERKEN BIJ TUI
CONTACT
RIJSWIJK
ENSCHEDE
ARKEFLY
KRAS
REISBUREAUS
KLANTENSERVICE
COMMUNICATIE

TUI Spirit
We doen er alles aan belevenissen te bieden die een lach op het gezicht van de klant brengen. En eigenlijk gaan we altijd nog een stapje verder: we proberen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Want dat is ons streven: more than a smile.

Visie
Wij doen er alles aan om onze klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een vakantie met bijzondere ervaringen. Onze visie is dan ook ‘Making travel experiences special’. Dat is waar we iedere dag aan werken en waar we altijd ons uiterste best voor doen.

Strategie
Het creëren van maximale aandeelhouderswaarde door ’s werelds toonaangevende leisure travel group te zijn en klanten een ruime keuze aan verschillende en flexibele reiservaringen te bieden en zo aan hun veranderende wensen te voldoen.

Waarden

Customer Obsessed
We respecteren onze klanten en vergeten nooit dat zij ervoor kiezen hun vrije tijd bij ons door te brengen. We delen de verantwoordelijkheid de loyaliteit en het vertrouwen van onze klanten vast te houden. Wij anticiperen op hun wensen en houden hen in gedachten bij alles wat we doen. We geloven niet in een massamarkt, maar denken vanuit het individu.

Value Driven
Wij delen een bevlogen ondernemerschap en een duidelijke focus op winstgevendheid. We zoeken naar kansen die ons een commercieel voordeel bieden én extra waarde toevoegen aan de reiservaring van onze klant. Wij signaleren nieuwe trends op het gebied van vrije tijd en zetten deze om in aantrekkelijke producten voor onze klanten.

Responsible Leadership
Wij vinden duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen belangrijk en hebben respect voor mens, dier en milieu. We weten dat we leiderschap moeten verdienen en vinden het nooit vanzelfsprekend. We communiceren open en eerlijk en staan open voor ontwikkeling en groei. We respecteren en stimuleren lokale verschillen en proberen op actieve wijze bij te dragen aan een betere wereld.

Playing to Win
We zijn gedreven en willen de beste zijn. Integriteit hebben we hierbij hoog in het vaandel staan. Wij zoeken naar ideeën en trends die de leisure markt verbeteren en zetten deze snel om in concrete producten. Dit bereiken we samen, teamwork is de kurk waarop we drijven. We deinzen er niet voor terug om moedige besluiten te nemen. Elke dag willen we iets nieuws doen en dat doen we met passie.