• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Last Minute Curaçao

Last Minute Curaçao
 
9 dagen
nu vanaf
499,-
  • TUI is de Curaçao expert
  • Meer dan 3000 zonuren per jaar
  • Caribbean Cruises vanaf Curaçao
  • Vliegen met de TUI Dreamliner
Bekijk alle Last Minutes Curaçao (33)

Zin in een zonvakantie met een relaxte sfeer? Je kunt deze week al naar het tropische eiland Curaçao met een Nederlands sausje vliegen en genieten van een 'Blue Curaçao' onder de wuivende palmen van Mambo Beach. Slenter langs de pastelkleurige koopmanshuizen van Willemstad Een Last Minute Curaçao betekent onbekommerd vakantie vieren tegen een prettige prijs.

Mijn ideale Last Minute is
All inclusive(5) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(8) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(12) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(22) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Appartement(12) Slapen, koken en ontspannen alles binnen handbereik.
 
Familievakantie(15) Heerlijke ontspannen vakanties voor het hele gezin.
 
TIME TO SMILE
TIME TO SMILE(1) Stijlvolle appartementen met alle comfort van thuis, of zelfs beter.
 
Toon meer soorten vakanties Toon minder soorten vakanties

Altijd zon in Curaçao

Laat het drukke leven van alledag even achter je en boek een goedkope vliegticket naar Curaçao. Dit Caribische eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee is vanwege de vele hagelwitte stranden dé bestemming voor een zonvakantie. Het hele jaar door, want hier schijnt altijd de zon! In de schaduw van die palmbomen zou u deze week al kunnen genieten van een heerlijke ‘Blue Curaçao’. Wij brengen u er graag met de Dreamliner naartoe, het paradepaardje van onze eigen vliegmaatschappij.

Aan weerszijden van het gezellige Willemstad vindt u de prachtige stranden van Mambo Beach en Piscadera Beach. Hier liggen ook de meeste vakantieresorts. Geeft u de voorkeur aan een wat rustigere omgeving dan dienen Jan Thiel Baai, Rif St Marie of Nieuwpoort zich aan. Hier heeft u uitstekende duik- en snorkelmogelijkheden en een rijke flora en fauna met zelfs kolonies roze flamingo’s. Een Last Minute naar Curaçao betekent zorgeloos vakantieplezier tegen een prettige prijs!

Ruige natuur en okergele landhuizen

Wilt u de prachtige stranden en kleurrijke onderwaterwereld even verruilen voor iets anders? Dan huurt u gewoon een dagje een auto om het andere gezicht van dit veelzijdige eiland te ontdekken. In het westen van Curaçao ligt het prachtige Nationale Park St. Christoffel. Vanaf de 372 meter hoge Christoffelberg heeft u een schitterend uitzicht over het noordelijke deel van het eiland. Wel raden wij aan om uw tocht vroeg te beginnen, want het wordt snel tropisch warm op dit Caribische eiland. In het noorden ligt ook het Shete Boka Park. Hier dringt het water zich via diepe zee-inhammen met fors geweld het land binnen met als uitblinker de Boca Santa Marta. Verspreid over het eiland liggen nog talrijke, okergeel gekleurde landhuizen als herinnering aan het koloniale verleden. Een aantal ervan kunt u ook bezoeken.

Willemstad ‘in the spotlights’

Het gezellige, drukke middelpunt van Curaçao wordt gevormd door de kleurrijke hoofdstad Willemstad. Neem een kijkje op de ‘drijvende’ fruit- en vismarkt aan De Ruijterkade en ga shoppen in de winkelstraten van de wijk Punda. De smalle Sint Annabaai scheidt Punda van het aan de overzijde gelegen Otrobanda. Kleine passagiersbootjes varen af aan om u van de ene naar de andere kant te brengen.

Maar u kunt ook over de unieke Emmabrug lopen, een pontonbrug die regelmatig open gaat om een in- of uitvarende luxe cruiseschip door te laten. ’s Avonds kunt u terecht in een keur aan restaurantjes waar u veelal buiten eet. Een aantal hiervan zijn gelegen aan de kade, onder de booggalerijen van het Waterfort. Ze worden daarom ook wel ‘Waterfortboogjes’ genoemd. Het overgrote deel van de bevolking spreekt hier bovendien Nederlands, ook handig.

Per Dreamliner naar ‘dushi’ Curaçao

TUI is dé specialist in Curaçao vakanties. Dat betekent natuurlijk ook dat u bij ons de grootste keuze heeft in Last Minutes naar Curaçao, van gezellige vakantiehuizen tot luxe hotels en resorts direct aan het strand. Een ander voordeel is dat u vliegt met de hypermoderne Dreamliner, het paradepaardje van onze eigen vliegmaatschappij. Daardoor kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. TUIfly vliegt bovendien bijna dagelijks naar ‘dushi’ Curaçao. Wat ook prettig is: u kiest zelf uw comfort en service in het vliegtuig. Zo kunt u de reis zo comfortabel maken als u wilt. Kijk snel op TUI.nl voor de mogelijkheden. Een Last Minute naar Curaçao tovert in ‘no time’ een glimlach op uw gezicht.

 
Bekijk alle Last Minutes Curaçao (33)
Onze leukste bestemmingen Toon alle bestemmingen