• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Last Minute Curaçao

Last Minute Curaçao
 
9 dagen
nu vanaf
649,-
  • TUI is de Curaçao expert
  • Meer dan 3000 zonuren per jaar
  • Caribbean Cruises vanaf Curaçao
  • Vliegen met de TUI Dreamliner
Bekijk alle Last Minutes Curaçao (33)

Wil je deze week nog de Caribische zon op je huid voelen? Boek een Last Minute naar Curaçao en vlieg met de Dreamliner van TUI naar dit tropische eiland in de Caribische Zee. Breng zeker eens een bezoekje aan Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Aan de Annabaai in de stad kun je smullen van Cubaanse bananensoep met uitzicht op de gekleurde geveltjes aan de Handelskade. Sluit de dag af met een echte Blue Curaçao op het zandstrand van Mambo Beach.  

Mijn ideale Last Minute is
All inclusive(10) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(18) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(24) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(44) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Appartement(26) Slapen, koken en ontspannen alles binnen handbereik.
 
Familievakantie(30) Heerlijke ontspannen vakanties voor het hele gezin.
 
TIME TO SMILE
TIME TO SMILE(2) Stijlvolle appartementen met alle comfort van thuis, of zelfs beter.
 
Toon meer soorten vakanties Toon minder soorten vakanties
Populair in Curaçao Bekijk alle vakanties (33)

Ontspan onder de Caribische zon

Kan de zon niet lang en hard genoeg schijnen? Vlieg dan deze week nog met de Dreamliner van TUI naar het Caribische eiland Curaçao in de zuidelijke Caribische zee. Met een Last Minute Curaçao sta je binnenkort met je voeten in het warme zand van Mambo Beach. Het langgerekte, witte zandstrand ligt pal naast de boulevard is een van de bekendste stranden van Curaçao. Veel hotels van TUI zitten veel aan het strand, dus vergeet je handdoek niet mee te nemen. Er wordt op veel plekken gewoon Nederlands gesproken, dus als je het frisse blauwe likeur van de Lahara sinaasappel wilt proeven zeg je gewoon ‘één blue Curaçao alstublieft’.

Drijvende markt aan de Sha Caprileskade

De hoofdstad van Curaçao is Willemstad, en daarmee gelijk de enige stad op het eiland. Als je er bent merk je gelijk dat je je in een tropische stad bevindt; het warme klimaat zorgt tijdens je zonvakantie voor een trager stadsritme dan je misschien gewend bent. Slenter in Willemstad zeker eens over de Drijvende Markt. Omdat op het eiland weinig landbouw is komen hier handelaren per boot aan vanuit Venezuela om hun groenten en fruit te verkopen. De markt vindt geregeld plaats aan de Sha Caprileskade in de wijk Punda. De marktkooplieden handelen niet vanuit de boot, maar zetten al vroeg in de ochtend hun kraampjes op aan de kade.

In Willemstad aan de Annabaai vind je restaurant De Gouveneur, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Handelskade; gekleurde geveltjes gebouwd in Hollands koloniale stijl. Als je in tijdens je Last Minute Curaçao in De Gouveneur bent mag je hun ‘signature dish’ niet missen: een pittige Cubaanse bananensoep. 

Klein Curaçao

Als je echt helemaal wilt ontsnappen aan alle drukte kun je met een boot vanaf haven ‘Spaanse Water’ naar Klein Curaçao afvaren. Dit piepkleine eilandje wordt slecht bewoond door de conciërge van een 20 meter hoge vuurtoren. Binnen een uur wandelen kun je het hele eiland bekijken.Tijdens je wandeling tref je naast de vuurtoren ook diverse scheepswrakken en ontelbaar veel schildpadden. Je kunt ook samen met de schildpadden zwemmen, die zijn inmiddels gewend aan toeristen. Let hierbij wel op dat je de schildpadden niet aanraakt, want dit is officieel verboden. Het eiland is tevens ook een oase voor duikers en snorkelaars. Onder water schittert een enorme diversiteit aan koraal en tropische vissen, zoals de Trompetvis en Zebravis. Er is zelf een kans dat een grote Manta’s of zelfs een groep dolfijnen voorbij komen zwemmen.

 

 
Bekijk alle Last Minutes Curaçao (33)
Onze leukste bestemmingen Toon alle bestemmingen