• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Last Minute Mexico

Last Minute Mexico
 
9 dagen
nu vanaf
599,-
  • Vliegen met de TUI Dreamliner
  • Prachtige RIU Hotels & Resorts
  • Vele individuele & groepsrondreizen
  • Overblijfselen imposante Maya cultuur
  • Schitterende zandstranden
Bekijk alle Last Minutes Mexico (35)

Toe aan wat zon terwijl je op een hagelwit strand uitkijkt over de blauwe Caribische Zee? Stap tijdens een Last Minute Mexico in de TUI Dreamliner om in de badplaats Playa del Carmen een top zonvakantie te beleven. Waterratten duiken de onderwaterwereld van de Caribische Zee, of de cenotes, in voordat de tacos klaarliggen in het luxe hotel van TUI. Of maak kennis met de cultuur van de Maya's in de oude steden Tulum en Chichén Itzá.

Mijn ideale Last Minute is
All inclusive(30) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(13) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(24) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(34) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Familievakantie(13) Heerlijke ontspannen vakanties voor het hele gezin.
 
RIU
RIU(10) Luxe vakanties met persoonlijke en warme service.
 
SCENE
SCENE(1) Hotels met moderne kamers dichtbij het uitgaansgebied.
 
SENSATORI
SENSATORI(1) 5 sterren hotels ontworpen om alle zintuigen te prikkelen.
 
Toon meer soorten vakanties Toon minder soorten vakanties
Populair in Mexico Bekijk alle vakanties (35)

Relaxen in Playa del Carmen

Wie tijdens een zonvakantie niet van stilzitten houdt en graag kennis maakt met de cultuur van een land zit in Mexico goed. Dit land in Noord-Amerika kent hagelwitte stranden die in het oosten aan de azuurblauwe Caribische Zee liggen. Wie bij TUI een Last Minute Mexico boekt kan op Schiphol de TUI Dreamliner instappen en op het schiereiland Yucatán in de badplaats Playa del Carmen weer uitstappen. Het luxe hotel van TUI ligt direct aan het strand dat met zijn palmbomen tropisch aan doet. Rond Playa del Carmen liggen niet alleen prachtige stranden, maar ook ondergrondse zoetwaterbronnen waarin het fijn zwemmen is. Deze 'cenotes' liggen meestal in een grot verscholen tussen de natuur en tonen blauwer dan blauw water als de stralen van de zon deze poelen verlichten.

Duikvakantie in Mexico

Niet alleen in de cenotes kun je plonzen tijdens een Last Minute Mexico. Wie bij TUI kiest voor een 4 sterren hotel in de badplaats Rivièra Maya bevindt zich bij een van de mooiste duiklocaties ter wereld. De diepblauwe Caribische Zee zit hier vol met roggen, zeeschildpadden en tropische vissen die je al duikend of snorkelend met eigen ogen kunt aanschouwen. Bij de duikschool in het hotel van TUI heb je zo een instructeur en materiaal regelt. Na een actieve dag onder water kun je in het luxe hotel ontspannen bij de beachbar met een mojito en een taco aangezien je All Inclusive verblijft in Rivièra Maya.

Maya steden met eigen ogen bewonderen

Voor een kennismaking met de originele bewoners van Mexico, de Maya's, kun je bij TUI kiezen voor een hotel in de historische stad Tulum. Deze Mayastad dateert uit de 10e eeuw en de historische tempels zijn nog in goede staat bewaard gebleven. Een andere historische plek en een van de hoogtepunten van Mexico is de stad Chichén Itzá. Na een tocht van ongeveer 2 uur vanuit een hotel in Cancun sta je al in deze beroemde Mayastad. Maak zeker eens een klim naar de top van de indrukwekkende piramide Kukulcán. Na 'slechts' 365 traptreden openbaart zich een grandioos uitzicht over de 50 tinten groene omgeving. Chichén Itzá mag eigenlijk niet ontbreken in het fotoalbum.

Door de mangrovebossen van Celestún

Mexico kent niet alleen tropische stranden en een historische cultuur, maar ook vele natuurparken met mangrovebossen. Wie graag zo veel mogelijk van de veelzijdigheid van Mexico wil zien kan bij TUI een rondreis Mexico boeken. Tijdens een rondreis met gegarandeerd vertrek kun je onder andere het Nationale Park Celestún aandoen. Dit park ligt in het noordwesten van het schiereiland Yucatán en kent flamingo's, zeeschildpadden en zelfs krokodillen de tijdens een boottocht te spotten zijn.

 
Bekijk alle Last Minutes Mexico (35)
Onze leukste bestemmingen Toon alle bestemmingen