• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Last Minute Nederland

Last Minute Nederland
 
7 dagen
nu vanaf
94,-
  • Zilte zeelucht
Bekijk alle Last Minutes Nederland (58)

Tulpen, klompen, molens en kaas. U kent het wel, het stereotype beeld van Nederland. Maar ons kikkerlandje heeft veel meer in huis dan dit. Fietsen over de Veluwe, varen op de Friese meren, musea bezoeken in Amsterdam en naborrelen in een Maastrichts café. Ieder stukje Nederland heeft haar eigen charme. Ontdek het zelf tijdens uw Last Minute Nederland.

Cultuur snuiven in 12 provincies

Iedereen kent Amsterdam, de hoofdstad van Nederland met bezienswaardigheden als de grachtengordel, het Anne Frank Huis en ‘De Nachtwacht’. Ook het Vondelpark en het Koninklijk Paleis op de Dam verdienen een benoeming. Veel mensen zijn echter al bekend met deze stad en willen graag iets nieuws ontdekken. Gelukkig is er in Nederland keuze genoeg en er liggen 12 provincies op u te wachten.

Ontdek bijvoorbeeld de rijke geschiedenis en prachtige gebouwen van Haarlem, Utrecht of Nijmegen. Arnhem, Groningen en Rotterdam zijn weer perfecte steden om een dagje te shoppen. Wilt u nog op bezoek bij onze ooster- of zuiderburen? Dan vindt u in het Limburgse Maastricht en het Twentse Delden een gezellige uitvalsbasis waar ook genoeg te ontdekken is. Ieder plekje in Nederland is anders en biedt veel mogelijkheden om u te vermaken tijdens uw Last Minute Nederland.

Natuurlijk Nederland

Nederland is een land met veel natuur. Overal vindt u weilanden, bossen en rivieren die zorgen voor een prachtig uitzicht en leuke activiteiten. De mooie en redelijk vlakke natuur is vooral aantrekkelijk voor fietsers en wandelaars. Heerlijk wandelen kan bijvoorbeeld door de duinen langs de kust van Noord-Holland en Zeeland of wat dacht u van de Waddeneilanden? Mag het van u wat steiler? In Zuid-Limburg worden wielrenners getrakteerd op glooiende uitdagingen, bijvoorbeeld op de Cauberg van Valkenburg.

Nederland is in het bezit van maar liefst 14 nationale parken. Maak een flinke boswandeling over de Veluwe en stop bij het Kröller Müller Museum. Of verken de Sallandse Heuvelrug en bezoek de Canadese begraafplaats van Holten. Een echte aanrader is De Biesbosch, een van de weinige zoetwatergetijdengebieden van Europa. Hier kunt u de getijden van dit prachtige gebied ervaren. Daarnaast kunt u volop genieten van de talloze watervogels die hier te vinden zijn. Een paradijs voor natuurliefhebbers.

Op vakantie met de kids

Gaan uw kinderen mee tijdens uw Last Minute Nederland? Dan is het ook wel leuk om eens iets anders te doen dan lange wandelingen of fietstochten maken. Gelukkig biedt Nederland genoeg mogelijkheden voor jong en oud. NEMO is een mooi voorbeeld. In dit Amsterdamse museum maken kinderen op een speelse manier kennis met de wetenschap. Torens bouwen van plastic bekertjes, geluidsproeven doen of in een echte luchtbel zitten.

Hebt u de auto bij de hand? Dan is een uitstapje naar Duinrell ook een aanrader. Naast een fantastisch pretpark vindt u hier een enorm waterpark waar u samen met uw kinderen een heerlijke tijd kunt beleven. Of wat dacht u van een bezoek aan Slagharen tijdens uw vakantie in het mooie Overijssel? Ontdek de ruim 40 attracties van dit park met de meest recente in Jules Vernes Adventureland.

Lekker dichtbij

Een geweldige vakantie hoeft niet ver weg te zijn en u hoeft het niet maanden van te voren te plannen. Een Last Minute Nederland biedt voldoende vertier en u kunt gewoon uw eigen auto pakken om naar uw bestemming af te reizen. Ook in de grote steden hoeft u zich geen zorgen te maken over vervoer. Bussen, trams, metro’s en treinen rijden om de haverklap en voor de sportievelingen is er natuurlijk altijd nog de fiets.Ontdek de geheimen die ons kleine kikkerlandje herbergt en kies de vakantie die het beste bij u past. Van een verblijf in een middeleeuws kasteel in Limburg, tot een vakantiepark op de Veluwe of een camping bij Duinrell. U vindt alle mogelijkheden op TUI.nl.

 
Bekijk alle Last Minutes Nederland (58)
Onze leukste bestemmingen
Last minute Limburg
Limburg(12)  

Bent u toe aan vakantie in eigen land, maar wilt u toch even iets anders? Boek dan een Last Minute naar Limburg. Ontdek het historische Maastricht of trek de natuur in en maak mooie fietstochten in... Lees meer

Last minute Zeeland
Zeeland(9)  

Uitwaaien op het brede Noordzeestrand van de oudste badplaats Domburg, fietsen in de achterliggende polders of alles leren over de mosselvangst van Zeeland in de twee musea in&n... Lees meer

Last minute Drenthe
Drenthe(7)  

Kenmerkend voor de provincie Drenthe zijn de vele schapen, de machtige Hunebedden en het veengebied. Deze dingen en nog veel meer ontdekt u tijdens uw Last Minute vakantie in ons eigen kikkerlandje... Lees meer