• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Last Minute Nederland

Last Minute Nederland
 
8 dagen
nu vanaf
99,-
  • Zilte zeelucht
Bekijk alle Last Minutes Nederland (58)

Molens, tulpen, klompen en kaas. Je kent het wel, het stereotype beeld van Nederland. Maar ons kikkerlandje heeft veel meer in huis dan dit. Fietsen op de Witte Fiets door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, varen op de Friese meren, musea bezoeken in onze hoofdstad Amsterdam en (na)borrelen in een Maastrichts café op 't Vrijthof. Ieder stukje Nederland heeft haar eigen charme. Ontdek het zelf tijdens een Last Minute Nederland!

Minder reistijd, meer vakantietijd

Het is helemaal niet gek om vakantie dicht bij huis te vieren. Minder reistijd betekent meer vakantietijd en bovendien heeft Nederland meer te bieden dan molens, tulpen en kaas. Maar in welke stad of in welk hotel van TUI je ook verblijft: overal vind je dezelfde gastvrijheid. En nog een groot pluspunt van een Last Minute Nederland is dat je gewoon de auto of trein kunt pakken om naar de bestemming af te reizen. Ook in de grote steden als Amsterdam en Maastricht hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer. Bussen, trams, metro’s en treinen rijden om de haverklap en natuurlijk is er altijd nog de fiets. Wel zo voordelig tijdens een familievakantie in Nederland!

De 12 provincies van Nederland

Iedereen kent Amsterdam, de hoofdstad van Nederland met bezienswaardigheden als de grachtengordel, het Anne Frank Huis en . Ook het Vondelpark en het Koninklijk Paleis op de Dam verdienen een benoeming. Veel mensen zijn echter al bekend met deze stad en willen graag iets nieuws ontdekken. Gelukkig is er in Nederland keuze genoeg en er liggen 12 provincies op je te wachten.

Ontdek bijvoorbeeld de rijke geschiedenis en prachtige gebouwen van Haarlem, Utrecht of Nijmegen. Terwijl Arnhem, Groningen en Rotterdam weer perfecte steden zijn om een dagje te shoppen. Wil je nog op bezoek bij onze ooster- of zuiderburen? Dan vind je in het Limburgse Maastricht en het Twentse Hengelo een gezellige uitvalsbasis waar ook genoeg te ontdekken is. Ieder plekje in Nederland is anders en biedt veel bezienswaardigheden en mogelijkheden om je te vermaken tijdens een Last Minute Nederland.

De groene schatkamer(s) van Nederland

Nederland is een land met veel natuur. Overal vind je weilanden, bossen en rivieren die zorgen voor prachtig uitzichten en leuke activiteiten. De mooie en redelijk vlakke natuur is vooral aantrekkelijk voor een fiets- en wandelvakantie in Nederland. Heerlijk wandelen kan bijvoorbeeld door de duinen langs de kust van Noord-Holland en Zeeland of wat dacht je van een vakantie op een van de Waddeneilanden? Mag het wel wat steiler? In Zuid-Limburg worden wielrenners getrakteerd op glooiende uitdagingen, bijvoorbeeld op de Cauberg van Valkenburg.

Wist je dat Nederland in het bezit is van maar liefst 20 nationale parken? Een goed voorbeeld is het Nationaal Park De Hoge Veluwe, gelegen tussen Arnhem, Ede en Apeldoorn. Het park beslaat 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen en al wandelend of op een gratis Witte Fiets kun je alle landschappen ontdekken, om vanzelf uit te komen bij het Kröller Müller Museum.

Op vakantie in Nederland met kinderen

Gaan de kinderen mee tijdens een Last Minute Nederland? Dan is het ook wel leuk om eens iets anders te doen dan lange wandelingen of fietstochten maken. Gelukkig biedt Nederland genoeg mogelijkheden voor jong en oud. Een bezoek aan NEMO is een mooi voorbeeld. In dit museum in Amsterdam, vlak bij het hotel van TUI, maak je samen met de kids op een interactieve manier kennis met de wetenschap. Torens bouwen van plastic bekertjes, geluidsproeven doen of in een echte luchtbel zitten.

Ben je op autovakantie? Dan is een uitstapje naar Duinrell ook een aanrader. Naast een fantastisch pretpark vind je hier een enorm waterpark waar je samen met de kinderen een heerlijke tijd kunt beleven. Of wat dacht je van een bezoek aan Slagharen tijdens een vakantie in Overijssel? Met ruim 30 attracties beleef je gegarandeerd een avontuurlijke dag!

 
Bekijk alle Last Minutes Nederland (58)
Onze leukste bestemmingen
Last minute Limburg
Limburg(12)  

Bent u toe aan vakantie in eigen land, maar wilt u toch even iets anders? Boek dan een Last Minute naar Limburg. Ontdek het historische Maastricht of trek de natuur in en maak mooie fietstochten in... Lees meer

Last minute Zeeland
Zeeland(9)  

Uitwaaien op het brede Noordzeestrand van de oudste badplaats Domburg, fietsen in de achterliggende polders of alles leren over de mosselvangst van Zeeland in de twee musea in&n... Lees meer

Last minute Drenthe
Drenthe(7)  

Kenmerkend voor de provincie Drenthe zijn de vele schapen, de machtige Hunebedden en het veengebied. Deze dingen en nog veel meer ontdekt u tijdens uw Last Minute vakantie in ons eigen kikkerlandje... Lees meer