• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Last Minute Senegal

Last Minute Senegal
 
  • Vliegen met TUIfly
  • Schitterende rondreizen Gambia & Senegal
  • Zonzeker en tropische temperaturen
Bekijk alle Last Minutes Senegal (9)

Word verwelkomd door ‘La Teranga’ tijdens een Last Minute Senegal. In dit West-Afrikaanse land kun je luieren aan het fijne zandstrand van Saly of Somone of struinen over de markten van Dakar. Of wilt u graag meer te weten komen over de traditionele Afrikaanse stammen in het Musée Théodore-Monod? Ontdek ook het échte Afrika tijdens een spannende safari, of het verleden van Senegal op het indrukwekkende Île de Gorée.

Mijn ideale Last Minute is
All inclusive(6) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
Direct aan het strand(7) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(8) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 

Afrikaanse zonvakantie in Saly 

In uw rustig gelegen hotel van TUI in Saly, gelegen aan de Rivièra van Senegal, is het echt Afrikaans genieten. De kamers liggen namelijk in sfeervol gedecoreerde rondavels in een kleurrijke tropische tuin, direct aan het zandstrand. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het gezellige centrum van de populaire badplaats Saly, waar u vele bars en restaurants vindt. Hier kunt u net buiten het centrum golfen, zeilen op de Atlantische Oceaan of gewoon languit op het strand liggen. 

Exotische markt van Dakar 

Ook de levendige hoofdstad Dakar, naamgever van de bekende rally, is vanaf uw hotel in Saly goed bereikbaar. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Musée Théodore-Monod. In dit museum worden voorwerpen tentoongesteld die door onderzoekers werden verzameld om meer te weten te komen over de traditionele Afrikaanse stammen. Voor prachtige stoffen, sieraden en andere souvenirs kun je terecht op de kleurrijke markten van Dakar. Op de overdekte Marché Kermel komen de Afrikaanse geuren van bloemen, kruiden en exotische fruitsoorten u tegemoet. 

De geschiedenis van Île de Gorée 

Vanuit Dakar kunt u tijdens een Last Minute Senegal per ferry naar het Île de Gorée: een van de belangrijkste centra van de trans-Atlantische slavenhandel tussen de 16e en 19e eeuw. Het Maison des esclaves, het enige nog overgebleven slavenhuis op het eiland, is gerestaureerd om mensen een goede indruk te geven van de duistere geschiedenis van deze plek. Het huis is gebouwd aan het water en via de beruchte ‘Door of No Return’ werden de slavenschepen geladen. 

Ervaar ‘La Teranga’ van Senegal

Voor het bewonderen van de échte Afrikaanse jungle tijdens een Last Minute Senegal, kunt u een spannende safari in het nabijgelegen Réserve de Bandia boeken. Ga op stap met een gids en sta plotseling oog in oog met neushoorns, giraffes en struisvogels. Pas wel op voor de krokodillen! 

Na afloop kunt u in het restaurant van uw luxe resort in Somone bijkomen van alle avonturen onder het genot van een ‘Poulet yassa’ en een glaasje ‘Bissap’. Zo maakt u tijdens uw Last Minute Senegal meteen kennis met ‘La Teranga’: de gastvrijheid van Senegal. Wilt u meer van Senegal ontdekken? Bekijk dan ook onze groepsrondreizen op TUI.nl. en laat u verrassen door West-Afrika!

 
Bekijk alle Last Minutes Senegal (9)