Last Minute Spanje

Last Minute Spanje
 
  • Veel variatie
  • Meer dan 500 accommodaties
  • Rechtstreeks met TUIfly
Bekijk alle Last Minutes Spanje (528)

Met een Last Minute Spanje kunt u mogelijk morgen al genieten van heerlijke ‘tapas’ en een glas ‘sangria’ op een terrasje in de zon. Niet voor niets is Spanje nog steeds het populairste vakantieland. De zonnige Costa’s, boeiende steden en prachtige natuur wedijveren om uw voorkeur. U kunt natuurlijk ook alle facetten van dit vakantieland bij uitstek in een rondreis verenigen. Kies zelf uw eigen Last Minute naar Spanje.

Mijn ideale Last Minute is
All inclusive(220) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(36) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(107) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(293) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Appartement(192) Slapen, koken en ontspannen alles binnen handbereik.
 
Familievakantie(149) Heerlijke ontspannen vakanties voor het hele gezin.
 
SENSIMAR(5) Prachtige hotels voor stellen, de ultieme couples vakantie samen.
 
SPLASHWORLD
SPLASHWORLD(4) Hotels met spectaculaire aquaparken inbegrepen.
 
RIU
RIU(32) Luxe vakanties met persoonlijke en warme service.
 
TIME TO SMILE
TIME TO SMILE(2) Stijlvolle appartementen met alle comfort van thuis, of zelfs beter.
 
ROBINSON
ROBINSON(3) Luxe clubvakanties met wellness, sport- en spelactiviteiten inbegrepen.
 
MAGIC LIFE
MAGIC LIFE(2) Actieve clubvakanties waar spanning en ontspanning hand in hand gaan.
 
SCENE
SCENE(4) Hotels met moderne kamers dichtbij het uitgaansgebied.
 
SUNEO CLUB
SUNEO CLUB(7) Betaalbare All Inclusive hotels met around the world dining.
 
SENSATORI
SENSATORI(2) 5 sterren hotels ontworpen om alle zintuigen te prikkelen.
 
BARKIE KIDS CLUB
BARKIE KIDS CLUB(4) Beregezellige kidsclubs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
 
FAMILY LIFE(2) All Inclusive familievakanties met alles binnen handbereik
 
Toon meer soorten vakanties Toon minder soorten vakanties

‘Mañana a la playa’, als u wilt!

‘Mañana a la playa’ klinkt u toch ook als muziek in de oren? Met een Last Minute Spanje zou u inderdaad morgen al kunnen genieten van de Spaanse zon aan de stranden van een van de Costa’s. Van de Costa Brava in het noorden tot de Costa del Sol in het zuiden is de Spaanse kust eigenlijk één langgerekt zandstrand. En dan zijn er natuurlijk nog de fraaie stranden van de Balearen en de soms zwart gekleurde lavastranden van de Canarische eilanden. Aan de Costa Brava zijn ze vaak omgeven door fraaie rotspartijen, terwijl die op Fuerteventura soms lijken op miniwoestijnen.  Mallorca, Menorca en Ibiza bieden naast de brede zandstranden ook beschutte baaien met intieme strandjes omgeven door pijnbomen. Wat ze gemeen hebben zijn de vele zonuren, watersportfaciliteiten en gezelligheid van de achtergelegen badplaatsen. Uw favoriete strand kunt u boeken met een Last Minute naar Spanje.

Barcelona, Madrid, Valencia of Sevilla

Af en toe is het goed om even de boel de boel te laten en op het vliegtuig te stappen voor een Last Minute stedentrip naar bijvoorbeeld Spanje. Op luttele uren vliegen vindt u hier een aantal boeiende steden met een rijke cultuur, zoals Barcelona, Madrid, Valencia en Sevilla. Genieten van de fraaie architectuur, lekker eten en gezellig winkelen: heerlijk. De Catalaanse hoofdstad Barcelona ligt aan de Spaanse oostkust tussen de Costa Brava en Costa Dorada. Slenter over de Ramblas met z’n terrasjes, bloemenverkopers en straatartiesten. Sta stil bij de wonderlijke creaties van Gaudí in de Sagrada Familia en zijn andere excentrieke bouwwerken. En passant kunt u ook nog een wedstrijd van Barça meepakken in het immense Camp Nou.

Of kiest u misschien voor de ruime pleinen, prachtige parken en paleizen van de Spaanse hoofdstad Madrid? Valencia, aan de Costa del Azahar, combineert op een harmonieuze wijze het historische centrum met het futuristische Ciudad de las Artes y Ciencias (‘stad van de kunst en wetenschappen’). Hier vindt u het grootste aquarium van Europa, Oceanogràfic , een wetenschappelijk museum, een planetarium en de opera. Sevilla is de temperamentvolle hoofdstad van Andalusië en geboorteplaats van de ‘flamenco’. Moorse invloeden vindt u hier terug in de architectuur van het Real Alcazar, maar ook de 16e eeuwse kathedraal met haar monumentale klokkentoren ‘Giralda’ is een fraai staaltje architectuur. Boek vandaag nog uw Last Minute citytrip naar Spanje.

Het ‘andere’ Spanje

Maar een Last Minute Spanje kan u ook laten kennismaken met het ‘andere’ Spanje. Dat van de dromerige witte dorpjes van Andalusië, oude Moorse steden als Granada en Córdoba, de bergketens van de Sierra Nevada en de sherry bodega’s van Jerez de La Frontera. Sta oog in oog met de Moorse cultuur in het prachtige Alhambra van Granada en de Mezquita moskee in Córdoba. Proef de lokale sherry in een van de bodega’s van Jerez de la Frontera en geniet van de opzwepende klanken van de ‘flamenco’. Deze historische steden hebben als decor de groene berghellingen van de Sierra Nevada, het Zuid-Spaanse kustgebergte.

Maar ook de centrale hoogvlakte rond de hoofdstad Madrid is een boeiend stukje Spanje met historische steden als Avila, Segovia en Salamanca. Avila is met haar stadsmuren en 90 torens de best bewaard gebleven Spaanse stad uit de 11e eeuw. In Segovia, de voormalige residentie van de Spaanse koningen, zijn het Romeinse aquaduct, het Moorse Alcazar en de prachtige gotische kathedraal de belangrijkste bezienswaardigheden. De universiteit van Salamanca is een prachtig staaltje van Renaissance bouwkunst en het centrale Plaza Mayor is met zijn barokke gebouwen een van de mooiste pleinen van Spanje. U ziet het, ook het ‘andere’ Spanje is een Last Minute reisje waard!  

 

 
Bekijk alle Last Minutes Spanje (528)
Onze leukste bestemmingen
Last minute Canarische Eilanden
Canarische Eilanden(198)  

Boek een Last Minute Canarische Eilanden waar de zon 200 dagen per jaar schijnt. Ontdek de mooie stranden van Corralejo op Fuerteventura of de groene natuur van La Palma. Reis voor een bruisende va... Lees meer

Last minute Catalonië
Catalonië(145)  

Als de naam Catalonië een betekenis had, dan zou het vast ‘veelzijdigheid’ zijn. Dat is namelijk precies wat deze Spaanse provincie u biedt. Bent u een zonnebader, cultuursnuiver, ... Lees meer

Last minute Balearen
Balearen(132)  

Boek een Last Minute Balearen en kies uit een van de idyllische Spaanse eilanden in de Middellandse Zee. Ontdek het mooiste strand van Formentera, de intieme baaien van Ibiza en de indrukwekkende &... Lees meer