Rondreis Costa Rica

Rondreis Costa Rica
 
  • Pura Vida
  • Tortuguero National Park
  • Land vol natuur
  • Gevarieerd landschap
Bekijk alle rondreizen Costa Rica (1)

De levensstijl van de Costa Ricanen wordt gekenmerkt door ‘Pura Vida’. Dit betekent ‘het pure leven’ oftewel: genieten van het leven in het hier en nu. Dat is geen moeilijke opgave in dit prachtige land. Ontdek de veelzijdige natuur in het Tortuguero National Park waar de zeeschildpad zijn kroost achterlaat of tuur tussen de nevel door naar de Arenal vulkaan tijdens een rondreis in Costa Rica.

Hartverwarmende natuur

Tijdens een rondreis door Costa Rica ziet u het landschap voortdurend veranderen. Het ene moment rijdt u door pittoreske dorpjes en het andere moment begroet een veld vol knalrode aardbeien u. Bekend in Costa Rica is het Tortuguero National Park. De mascotte van dit park is de groene zeeschildpad. Vanaf ’s ochtends vroeg kunt u het dierenrijk zien ontwaken. In het broedseizoen kunt u ’s nachts met eigen ogen zien hoe de reuzenschildpadden eieren leggen. Of maak een wandeling door de nevel met een uitzicht op de Arenal vulkaan. Na een lange wandeling kunt u ontspannen in de Baldi hotsprings. Het warme water dat afkomstig is van de vulkaan zal u als een warme deken verwarmen.

Costa Rica: een land vol natuur

Een land vol natuur betekent ook een land vol mooie dieren. Grote kans dat u oog in oog staat met een aap, een papegaai deuntjes hoort neuriën of een luipaard uw pad ziet kruizen. Kom dichterbij dit dierenrijk en boek een krokodillenexcursie. Of stap aan boord van de catamaran die u over de Rio Frio vaart. De geur van natte bladeren en een schildpad aan de waterkant, dat is het decor waar u zich in bevindt. Een andere optionele excursie is die van de Arenal hangbruggen, die u meeneemt naar een hoger level. Wandel over deze bruggen in het mooie subtropische regenwoud. Brullende kikkers, lekker geurende orchideeën en veel groene bomen zijn onder andere te vinden in dit woud. Tijdens een rondreis naar Costa Rica bevindt u zich in een heel andere wereld.

Swingen in Costa Rica of de Caribbean

Bent u ook zo benieuwd naar al het natuurschoon in Costa Rica? Bij TUI kunt u kiezen uit verschillende rondreizen naar Costa Rica. Onze 17-daagse groepsrondreis door Costa Rica vertrekt gegarandeerd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Sluit u aan bij een groep avonturiers en ontdek het mooie Costa Rica onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Wilt u meer van de Cariben zien? Dan kunt u kiezen voor een rondreis die naast Costa Rica ook andere landen aandoet. Vaar over het Panamakanaal in Panama City of geniet van paradijselijke stranden op Curaçao. Of ontspan helemaal op de swingende Bahama’s en het rustgevende Aruba. U vindt alle mogelijkheden op TUI.nl.

 

 
Bekijk alle rondreizen Costa Rica (1)