Na een rondreis Haïti kent deze eilandstaat in de Caribische zee voor u geen geheimen meer. Ontdek de schoonheid van dit eiland op het parelwitte strand van Labadee of het pirateneiland Île de la Tortue met een rondreis Haïti. Met een beetje voodoo kunt u de kapitein van uw cruiseschip wellicht overwegen om nog iets langer te blijven hangen.

Piratenoord voor de kust

Het Caribische Haïti bestaat uit meerdere eilanden, zoals de eilandengroep Les Cayemites waar u mooie baaien en prachtige koraalriffen kunt bezichtigen. Op het eiland Île de la Tortue, beter bekend als het pirateneiland Tortuga, vindt u naast spectaculaire stranden en riffen verschillende forten en grotten, zoals Fort d’Ogeron en de grot La Bassin. Ga tijdens een rondreis Haïti op verkenningstocht in het Nationaal historisch park gelegen in het noorden van Haïti, dat sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst staat. Hier vindt u verschillende Haïtaanse monumenten die dateren uit het begin van de 19e eeuw, zoals Sans Souci. Dit paleis dat dient als een universeel symbool van vrijheid voor Haïti. Ontdek de avonturier in uzelf tijdens een rondreis op het spectaculaire eiland Haïti met bezienswaardigheden voor jong en oud.

Bountystrand van Labadee

Het landschap van Haïti wordt gekenmerkt door vele heuvels en bergen waar men uitstekend kan wandelen. De vele witte bounty stranden lenen zich voor een wandeling langs de kust of ter ontspanning met een uitzicht over de helblauwe zee. Langs de kusten worden verschillende watersporten beoefend, zoals parasailen, windsurfen en snorkelen. Op Haïti is er altijd iets te beleven. Het Franstalige land is uitermate geschikt om te ontdekken met een rondreis, waarbij u de historie en natuur van het land in uw eigen tempo kunt beleven.

Tijdens een rondreis Haïti krijgt u niet alleen dit bijzondere eiland te zien. U bezoekt Haïti namelijk tijdens een ontspannende cruise die u ook naar andere hoogtepunten leidt. Ontdek bijvoorbeeld het ‘laidback’ Jamaica tijdens een 14-daagse probeercruise vanuit Miami. U heeft 6 dagen de tijd om deze bruisende stad in Florida te verkennen voordat u aan boord gaat. U meert ook aan in Labadee op Haïti: een parelwit privé strand van uw rederij waar u kunt relaxen of souvenirs kopen. Dit paradijsje heeft u dus bijna voor uzelf alleen!

 
Bekijk alle rondreizen Haïti (3)