• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Rondreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika
 
9 dagen
nu vanaf
1298,-
  • Ontdek vreemde diersoorten
  • Ontelbare wildparken
  • Verstaanbare taal
  • Test Kaapse wijnen in Stellenbosch
Bekijk alle rondreizen Zuid-Afrika (17)

Tijdens een rondreis Zuid-Afrika zou u zomaar de 'Big Five' tegen kunnen komen tijdens een safari in het Krugerpark. Maar tijdens een fly drive van TUI kunt u ook vanuit Kaapstad kennismaken met de nationale held Nelson Mandela op Robbeneiland. Verken ook eens de omgeving van ‘de Moederstad’ en test de Kaapse wijnen in Stellenbosch of spot walvissen in de baai van Hermanus. ‘Baie’ welkom in Zuid-Afrika!

Mijn ideale Rondreis is
Individuele rondreizen(9) Bepaal zelf de route en ontdek de mooiste plekjes op uw eigen tempo.
 
Groepsrondreizen(8) Beleef een nieuw land met een ervaren reisleider en gezellige groep.
 

Op safari in Kruger National Park

‘Baie welkom in die land’ van het bekendste safaripark ter wereld. Als u met TUI naar Zuid-Afrika vliegt staat de huurauto voor uw fly drive klaar voor een rit naar het Kruger National Park. In dit safaripark kunt u niet alleen proberen om de 'Big Five' te spotten maar tijdens een gamedrive ook kennismaken met de krokodil, de springbok (het symbool van Zuid-Afrika) en de giraffe. Ook 's nachts hoeft u niks te missen van het dierenrijk, want u verblijft tijdens een rondreis Zuid-Afrika in een ‘rest camp’ in Krugerpark. Terwijl u baddert in uw luxe lodge hoort u de koning van de jungle in de verte brullen.

De cel van Nelson Mandela op Robbeneiland

Natuurlijk mag Kaapstad niet ontbreken tijdens een groepsrondreis Zuid-Afrika. Breng hier bijvoorbeeld een bezoek aan Robbeneiland en zie met eigen ogen de cel waar Nelson Mandela 27 jaar lang gevangen zat. Bijzonder aan de tour door de gevangenis is dat oud-gevangenen de rondleiding verzorgen.

Net voor zonsondergang kunt u vanuit Kaapstad de kabelbaan pakken die u naar de top van de Tafelberg brengt en hier genieten van een geweldig uitzicht over Kaapstad en de Atlantische Oceaan.

Kaapse wijn testen in wijnregio Stellenbosch

Buiten Kaapstad, ook wel ‘de Moederstad’ genoemd, liggen prachtige gebieden die u met uw huurauto kunt verkennen tijdens een rondreis Zuid-Afrika. Bij TUI verblijft u onder andere in Stellenbosch, dat middenin de wijnregio van Zuid-Afrika ligt. Een wijntour, waarbij u proeft van Kaapse wijnen, mag dan ook niet ontbreken tijdens uw reis door Zuid-Afrika. Tijdens een groepsrondreis door Zuid-Afrika zal uw Nederlandstalige gids alle mooie plekjes aan u laten zien. Maar u kunt ook op eigen houtje doorreizen naar de 'whale capital of the world': Hermanus. Hier kun je van juni tot november grote aantallen 'Southern Right whales' spotten in de baai van Hermanus.

Kleurrijke ceremonies bekijken in Swaziland

Tijdens een rondreis Zuid-Afrika zult u de staat Swaziland niet alleen bezoeken, u zult er zelfs overnachten. Hier kunt u in alle rust kennismaken met de kleurrijke ceremonies in de stad Lobamba. In augustus vindt de Umhlanga plaats waar zo'n 50.000 half ontblote maagden voor de koning dansen. Kijkt u liever naar een ceremonie waarbij de kleren aanblijven? Tijdens de Incwala ceremonie in december danst en zingt de bevolking in lokale kleding.

 
Bekijk alle rondreizen Zuid-Afrika (17)