• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Stedentrip Toronto

Met een boot de skyline van het 'New York van Canada' by night verkennen of vanuit het glazen platform van de 533 meter hoge CN Tower de stad bekijken? Tijdens een stedentrip Toronto kun je kiezen hoe je de skyscrapers van de stad aan het Ontariomeer wilt bewonderen. Vanuit het 4 sterren hotel van TUI kun je ook koers zetten naar City Hall en hier de marmeren vloeren bewonderen of luieren op de stranden van Toronto Islands.

De skyline van het 'New York van Canada'

Altijd al eens de drukte van een wereldstad van grote hoogte willen bekijken? Tijdens eens stedentrip Toronto gelegen aan de oostkant van Canada krijg je de kans. Het symbool van deze stad is de 533 meter hoge CN Tower dat een aantal jaar geleden nog het hoogste gebouw ter wereld was. Deze zendmast beschikt over een glazen platform waar je diep naar beneden kunt kijken. Toch moet je niet vergeten om tijdens een verblijf in Toronto recht vooruit te kijken, want de skyline staat vol met skyscrapers. De stad wordt dan ook niet voor niks 'New York van Canada' genoemd. Op het dakterras van het 4 sterren hotel van TUI kun je de skyline bekijken zonder last van hoogtevrees te krijgen.

De schatten van City Hall

De vloeren van Italiaans marmer, muurschilderingen en prachtige boekenkasten in het City Hall behoren tot een van de top bezienswaardigheden in Toronto. Dit gemeentehuis met twee torens is gebouwd rondom de schotelvormige raadszaal en heeft dankzij zijn schatten wel wat weg van een museum. Voor het City Hall bevindt zich het Nathan Philips Square waar je niet alleen een standbeeld van Winston Churchill kunt bewonderen, maar tijdens een stedentrip Toronto in de wintermaanden kunt schaatsen. Het hotel van TUI bevindt zich op loopafstand van het plein, dus je bent er zo.

Luieren op de Toronto Islands

Wie de drukte van de stad wil ontvluchten kan vanuit de haven van Toronto met de ferry koers zetten naar de 'Toronto Islands'. De stad ligt aan Lake Ontario en in dit meer liggen groene eilandjes met zachte stranden. Neem tijdens een stedentrip Toronto eens de ferry naar Hanlan's Island en luier hier op Point Beach. Je kunt op deze eilanden ook een bootexcursie maken vanuit de Yacht Club en onder genot van een diner genieten van de skyline van Toronto by night.

 
Bekijk alle stedentrips Toronto (19)