Stedentrip Londen

Stedentrip Londen
 
4 dagen
nu vanaf
154,-
  • Oxford Street: shop till you drop!
  • Snel en makkelijk te bereiken
  • Keuze uit meerdere luchthavens of per trein
  • Thee drinken in Hyde Park
  • Musicals op West End
Bekijk alle stedentrips Londen (60)

Londen is 'hip-and-happening' en misschien wel een van de leukste Europese hoofdsteden voor een stedentrip. De Engelse stad is een mengelmoes van dorpjes, wijken en voorsteden met elk een eigen karakter en bezienswaardigheden. Van museum tot voetbalwedstrijd, van warenhuis tot kleurige winkelstraatjes en van high tea tot pint. Nergens kunt u zoveel beleven met weinig geld en dat op drie kwartier vliegen. 

 

Tip van onze expert!
Antoin Klein Hofmeijer - Product Manager TUI

Van het wisselen van de wacht bij Buckingham Palace naar het multiculturele Soho. Dat is typisch Londen; een mix van hippe trends en eeuwenoude tradities. Maak een stadswandeling langs ‘eyecatchers’, zoals de Big Ben en Tower Bridge. Dat alles en nog veel meer kunt u ook van bovenaf bekijken vanuit het 135 meter hoge reuzenrad de London Eye. Eenmaal terug op de grond is een bezoek aan Covent Garden zeer de moeite waard. Het is er gezellig,  levendig en dé plek voor talentvolle en beroemde straatartiesten.

Antoin Klein Hofmeijer - Product Manager TUI
 
  •   Weekend

Weekendje Londen

'London is always a good idea!' Ziet u het al voor zich? De London Eye brengt u langzaam naar boven.
U ziet steeds een stukje meer van de wereldstad. 'Kijk daar! De Big Ben!'

Kijk uw 'eyes' uit tijdens het uitzicht op het voetbalstadion, the Tower Bridge, Picadilly Circus en de boetiekjes, restaurants en terrassen die Londen rijk is. Wat een uitzicht!

Londen is 'anders' dan andere hoofdsteden en dankt haar populariteit aan het typerende straatbeeld dat net een decor lijkt: knalrode dubbeldekkers, zwarte taxi’s, telefooncellen langs de straatkant en het links rijden op straat. Deze typische beelden vindt u in een geen andere stad.

En dan zijn er niet te vergeten nog de pubs waar u de dag kunt afsluiten met 'fish and chips' en een Engelse pint. Kortom, u verveelt zich geen moment tijdens een weekendje Londen! 
Wordt het een luxe hotel of budget, gelegen in het centrum of net daarbuiten? Bekijk snel het ruime aanbod op TUI.nl

Bekijk alle weekendjes Londen (60)
 

Tips tijdens een stedentrip Londen

  • Als u naar Hyde Park gaat, vergeet dan niet een zak pinda’s mee om de eekhoorntjes te voeren.
  • Het warenhuis Harrods rond de kerstdagen is zeker een bezoek waard.
  • Fish & Chips eet u in een gezellige pub in Fulham.
  • Wandel langs de oever van de Theems met de vele pubs, restaurants en terrasjes.

Oude tradities en hedendaagse trends

In Londen worden oude tradities met hedendaagse trends gecombineerd. Het internationale karakter maakt een weekendje weg of een midweekje Londen tot een heel ontspannen uitje. De 'tube', dubbeldekker of de taxi is altijd in de buurt. Wat u wellicht meteen op zal vallen tijdens een stedentrip Londen is de correctheid en de vriendelijkheid van de Engelsen. Alles gaat hier met een glimlach. 

Van alle markten thuis…

Londen hoeft helemaal niet duur te zijn, want vergeet niet dat er nergens zoveel leuke markten zijn als hier. U zou er een dag mee kunnen vullen. Spitalfields, Sunday Up en Brick Lane in East London zijn hip, terwijl Portobello Road en Covent Garden heerlijk traditioneel zijn. Delicatessen koopt u op Borough Market en hippe kleding op de overdekte Camden Market. En dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod van markten in Londen. Heel gezellig en lekker goedkoop…

Accommodaties voor een Last Minute Londen

Bij TUI vindt u veel hotels en appartementen in Londen in alle soorten en maten en voor alle portemonnees. Houd de website van TUI goed in de gaten, want er zijn zeer regelmatig voordelige aanbiedingen voor een Last Minute naar Londen inclusief vlucht. Met het vliegtuig bent u heel snel in Londen. U vliegt in iets minder dan een uur vanaf Schiphol naar Londen. Bij TUI regelt u eenvoudig een privé-transfer van de luchthaven naar uw hotel. En als u extra op uw budget wilt passen, reserveert u voor vertrek al de Heathrow Express Train. Die brengt u naar Paddington Station.

 
Bekijk alle stedentrips Londen (60)