• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Vakantie Oost-Cuba

Cuba, het land van de 'mojito', oldtimers, sigaren en de revolutie. Oost-Cuba is een heerlijke vakantiebestemming voor u als u op zoek bent naar een tropische plek vol zon, zee, strand en cultuur. Bezoek het Plein van de Revolutie in Santiago, relax aan het strand van Duaba of maak een ritje in een koets in Bayamo.

Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(16) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(2) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(16) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(16) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Rondreizen(20) Beleef in één vakantie de schoonheid en cultuur.
 
Ultra All Inclusive(14) Genieten van een onbezorgde vakantie met ultra all inclusive.
 
Onze leukste bestemmingen Toon alle bestemmingen
 

Bijkomen tijdens uw strandvakantie

Tijdens een vakantie in Oost-Cuba bent u echt even helemaal weg. Op het witte strand van Duaba bij Baracoa komt u helemaal bij tussen de vele groene bomen en het prachtige blauw van de Caribische Zee. Als u even achterom kijkt, ziet u de oldtimers van de locals geparkeerd staan. Misschien is een dagje terug in de tijd wel iets voor u met een Cubaanse sigaar op de lip?

Ontdek de revolutie

Natuurlijk is er meer te vinden in Oost-Cuba dan alleen idyllische stranden. Dit Caribische eiland kent namelijk een roerige geschiedenis, welke u overal om u heen terug ziet. Bezoekt u eens Santiago de Cuba. Deze voormalige hoofdstad heeft vele bezienswaardigheden, zoals het Plein van de Revolutie, waar het grote Antonio Maceo monument te zien is. ‘El Leon mayor’, of de ‘grote leeuw’ zoals de Spanjaarden deze generaal noemden, was een van de meest opmerkelijke guerrillaleiders van de 19e eeuw in Latijns-Amerika.

Uw vakantie op maat

Bij TUI vindt u in Oost-Cuba accommodaties in verschillende prijscategorieën en met diverse faciliteiten. Wilt u helemaal tot rust komen in een All Inclusive hotel aan het mooie strand van Guardalavaca? Of gaat u met uw gezin voor complete luxe aan het adembenemende strand van Playa Yuraguanal? Bekijk alle mogelijkheden voor uw ultieme vakantie naar Oost-Cuba op TUI.nl.

 
Bekijk alle vakanties Oost-Cuba (13)