• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Vakantie Varadero

Tijdens uw vakantie Varadero geniet u van de parelwitte stranden met palmbomen als decor. Combineer uw strandvakantie met een stedentrip. Dwalend door het centrum van Havana ontdekt u de kleurrijke gebouwen en de oude auto’s passeren u geregeld. Proef de Cubaanse rum in het Meseo del Ron of draai een Cubaanse sigaar in het Fábrica de Tabacos Partagás. Op Cuba is het genieten.

Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(11) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
Direct aan het strand(9) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(10) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Rondreizen(11) Beleef in één vakantie de schoonheid en cultuur.
 
Ultra All Inclusive(8) Genieten van een onbezorgde vakantie met ultra all inclusive.
 
Duiken(2) Ontdek de wonderen van de onderwaterwereld op de mooiste plekken.
 

Veelzijdig Varadero

Varadero wordt gekenmerkt als een levendige badplaats waar u zich niet snel zult vervelen. Deze bekendste badplaats van Cuba kent een gezellig centrum met vele marktjes, restaurants en bars. Wilt u even heerlijk tot rust komen? Kies dan voor een luierdag op Varadero Beach en laat u verbazen door het spierwitte strand met kokospalmen. Op de eindeloze stranden kunt u tot rust komen met een azuurblauwe zee in het verschiet. Neem een duik in de zee en ontdek de kleurrijke en wondere onderwaterwereld. De verschillende koraalsoorten, tropische vissen, krabben en zeekreeften maken dat uw duik een bijzondere ervaring zal zijn. Maak deze duik extra uniek door naar onderwatergrotten of kanalen te zwemmen.

Proef de sfeer van Havana

Combineer uw strandvakantie Varadero met een excursie naar het bruisende Havana. Proef de Cubaanse rum tijdens een rondleiding aan het Museo del Ron. Hier leert u alles over de geschiedenis van deze nationale drank. Duikt u liever de geschiedenis in van de Cubaanse sigaar? In Fábrica de Tabacos Partagás kunt u een rondleiding krijgen en zien hoe een typische Cubaanse sigaar gemaakt wordt. In de wijk Habana Vieja wordt u omarmd door de Cubaanse en Zuid-Amerikaanse cultuur en sfeer. De kleurrijke gebouwen en authentieke auto’s bepalen het interessante straatbeeld. Plaza de Armas is een plein in de oudste wijk van de stad: Habana Vieja. Iedere dag wordt hier een boekenmarkt georganiseerd en vaak is er op de pleinen live muziek te horen. Dat wordt een swingende vakantie!

Ontdek Cuba

U vindt bij TUI vele verblijfmogelijkheden tijdens uw vakantie Varadero. Overnacht bijvoorbeeld in een 2 sterren hotel, direct aan het strand van Varadero. Wilt u tijdens uw vakantie graag meer zien dan alleen Varadero? Kies dan voor een rondreis bij TUI, waarbij u zowel de keuze heeft om individueel als in groepsverband Cuba te ontdekken. Een 9-daagse of 14-daagse rondreis laten u de ‘highlights’ van Cuba zien. Heeft u nog wat dagen over? Verleng uw vakantie dan met een zonvakantie in Varadero.

 
Bekijk alle vakanties Varadero (22)