• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Vakantie Kardamena

Vakantie Kardamena
 
8 dagen
nu vanaf
552,-
  • Vliegen met TUIfly
Bekijk alle vakanties Kardamena (6)

Ervaar gezellig Kos tijdens een vakantie Kardamena. Begin de dag met een kop koffie in de haven en vaar ‘s middags over de Egeïsche Zee naar vulkaaneiland Nisyros. Terug in uw hotel kunt u van de glijbanen van het aquapark sjezen of lekker bijkleuren op een ligbedje. ’s Avonds sluit u de dag mogelijk swingend af op de dansvloer van ‘Sarai’. Wat een vakantie!

Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(10) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(6) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(6) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(12) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Duiken(10) Ontdek de wonderen van de onderwaterwereld op de mooiste plekken.
 
SPLASHWORLD
SPLASHWORLD(2) Hotels met spectaculaire aquaparken inbegrepen.
 
ROBINSON
ROBINSON(2) Luxe clubvakanties met wellness, sport- en spelactiviteiten inbegrepen.
 
BARKIE KIDS CLUB
BARKIE KIDS CLUB(2) Beregezellige kidsclubs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
 

Begin de dag in de haven

Maak het u gemakkelijk, maar maak het vooral gezellig tijdens uw vakantie Kardamena op het populaire, Griekse eiland Kos. Begin uw dag bijvoorbeeld met een wandeling door de haven van Kardamena. Langs de promenade vindt u talrijke tavernes en cafés die sfeer geven aan de omgeving. Hier kunt u de dag goed beginnen met een ontbijt of een kop verse koffie terwijl u uitzicht heeft op het schitterende blauwe water, de schepen en de groene bergen op de achtergrond.

Het aan- en afmeren van schepen inspireert u wellicht om zelf een boottocht te maken, bijvoorbeeld naar het eiland Nisyros waar u de kraters van dit vulkaaneiland kunt verkennen. Na terugkomst kunt u er voor kiezen een bord ‘gyros’ te nuttigen in Kardamena voordat het bruisende nachtleven begint in clubs als ‘Sarai’, ‘Status’ en ‘Starlight’.

Ga voor actie of verwen uzelf

Voor een strandvakantie zit u ook goed met een vakantie Kardamena. Aan beide kanten van de haven strekt het strand van Kardamena zich uit. De Egeïsche Zee is hier kristalhelder, blauw en warm, precies zoals u het zou verwachten. Naast zonnen op het zand kunt u hier ook goed snorkelen. De rotsen in zee en het spotten van vissen brengen snorkelaars veel plezier. Met de juiste accommodatie van TUI kan uw vakantie Kardamena niet meer stuk.

Verblijf bijvoorbeeld in een hotel met gevarieerd animatieprogramma, zodat zowel u als de kinderen een geweldige vakantie hebben. Of ga voor actie en kies voor een hotel direct aan het strand met een fantastisch aquapark. Glijd iedere dag een paar keer van de glijbanen af en geniet van het uitzicht over de Egeïsche Zee. Wilt u uzelf eens verwennen? Boek dan een hotel met uitgebreide spa en verwennerij op culinair gebied. U wilt nooit meer naar huis! Of u nu gaat voor comfortabel of luxe, TUI heeft wat u zoekt.

 
Bekijk alle vakanties Kardamena (6)