• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Vakantie Lago di Ledro

Helaas, momenteel zijn er geen reizen beschikbaar naar Lago di Ledro.

Lago di Ledro is gelegen in de Italiaanse provincie Trentino-Zuid-Tirolvlakbij het Gardameer. De omgeving is met zijn hoge bergen en bloemrijke weides een uitstekende plek om uw wandeling door de bergtoppen rondom Valle di Ledro te starten. Geniet ook van de charmante strandjes rondom het Ledromeer en proef tijdens een vakantie Lago di Ledro drie keukens in één vakantie.

Wandelen rondom het Ledromeer

Lago di Ledro, oftewel het Ledromeer in het Nederlands, is gelegen in de Italiaanse provincie Trentino-Zuid-Tirol. Het meer ligt vlakbij het bekende Gardameer en het Idromeer. De omgeving Valle di Ledro wordt gekenmerkt door de bloemrijke weides, vele bossen en hoge bergen en is hiermee een geliefd wandelgebied. De bergtoppen rondom Valle di Ledro bieden veel wandelplezier. De diverse wandelroutes verschillen in moeilijkheidsgraad, waardoor u op eigen niveau kunt genieten van de omgeving. U komt tijdens uw wandeltocht over diverse wandelpaden en op deze manier ontdekt u de schoonheid van de natuur. Vanaf de bergtoppen heeft u een prachtig uitzicht op het Gardameer en het Ledromeer.

Proef drie keukens in één vakantie

Uw vakantie Lago di Ledro is niet compleet zonder te genieten van traditionele keuken.
Trentino-Zuid Tirol staat bekend om zijn heerlijke keuken die naast de typisch Italiaanse gerechten ook Oostenrijkse en zelfs Tsjechische invloeden kent. Naast smaakvolle pasta’s en een diverse pizza’s vindt u hier bijvoorbeeld lokale specialiteiten zoals de ‘pollo ripieno alla trentina’, gevulde kip op de wijze van Trentino-Zuid Tirol. Ook de ‘extra vergine’ olijfolie van Garda Trentino en Valle di Ledro wordt hier lokaal geproduceerd.

Charmante strandjes

Overnacht in het stadje Ledro in een hotel of appartement geselecteerd door TUI in een rustige omgeving. Met uw familie op vakantie naar Lago di Ledro kan uitstekend in een van deze 3 sterren accommodaties. Maar ook als u even met z’n tweetjes weg wilt, is deze omgeving in Italië hier uitermate geschikt voor. Rondom het Ledromeer vindt u charmante strandjes waar u heerlijk kunt zonnen. Maar ook zwemmen, zeilen en vissen kunt u uitstekend in het water van dit meer. Pieve di Ledro, Monlina di Ledro en Mezzolago zijn enkele stranden waar u heerlijk kunt genieten van het water en verschillende wateractiviteiten.