• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Aan de oostkust van Italië, gelegen aan de Adriatische Zee, ligt de regio Marche. In dit deel van Italië is massatoerisme een onbekend fenomeen, terwijl het een heerlijke vakantiebestemming is. U vindt hier lange zandstranden en mooie steden, zoals Ancona en Assisi waar u naast cultuur ook genoeg mogelijkheden heeft om te winkelen of lekker te eten. Dit jaar deelt u uw vakantiefoto’s liever niet en houdt u uw vakantie in Marche geheim.

Mijn ideale Vakantie is
Appartement(5) Slapen, koken en ontspannen alles binnen handbereik.
 
Hotel(5) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Vliegvakantie(10) De makkelijkste manier om de zon op te zoeken.
 
Direct aan het strand(2) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Onze leukste bestemmingen Toon alle bestemmingen
 

Genoeg mogelijkheden voor een leuke excursie

In de Italiaanse streek Marche heeft u genoeg mogelijkheden om een leuk uitstapje te maken. Een heerlijk dagje uitwaaien kan op een van de uitgestrekte zandstranden langs de 170 kilometer kustlijn. Het fijne zandstrand van Grottamare aan de Adriatische zee met haar grote palmen en heldere water doet denken aan exotische oorden. Voor een dagje tax free shoppen gaat u naar de kleine Republiek San Marino, in het uiterste noorden van Marche. In Frasassi ontdekt u de betoverende grotten onder begeleiding van een gids. Wandelen doet u in natuurpark Monte Conero bij Ancona, waar je een heuvel kunt beklimmen, en afwisselend tussen bos en aan de kust schitterende vergezichten hebt.

Prachtige oude steden

Tijdens een vakantie in Marche kunt u een heleboel steden en kleinere stadjes bezoeken met mooie bezienswaardigheden. Assisi staat bekend om de heilige Franciscus van Assisi, de oprichter van de Franciscaner Orde. Al wandelend door de middeleeuwse steegjes komt u veel bedevaartgangers en monniken tegen. In de gezellige studentenstad Urbino kunt u het prachtige Renaissance paleis Palazzo Ducale bewonderen, welke deel uitmaakt van de UNESCO Werelderfgoedlijst. In de hoofdstad Ancona kunt u ook schitterende bezienswaardigheden bekijken, zoals de Santa Maria della Piazza kerk in de oude wijk Porto. 

Hotels en appartementen in Marche

Reis dit jaar af naar de oostkant van Italië voor een vakantie Marche. Uw verblijf in deze veelzijdige Italiaanse streek wordt veraangenaamd in een van de verschillende appartementen en hotels. Kies uit een van de mooie settings die het beste bij u past: tussen de wijngaarden in Barchi, in het ommuurde middeleeuwse dorpje Serrungarina, in de schilderachtige omgeving van Ripatransone of direct aan de Adriatische Rivièra. Overnacht in een kasteel, vakantiepark of een boerenhuisje. Dat wordt nog lastig kiezen…

 
Bekijk alle vakanties Marche (11)