Vakantie Canarische Eilanden

U voelt de warmte op de Canarische Eilanden. Zowel van het klimaat als van de vriendelijke en sfeervolle Canario’s. Door het zachte en constante klimaat op de Canarische Eilanden groeit hier ook het hele jaar tropisch fruit. Vijgen, papaja’s, sappige watermeloen en ananas… Het hangt overal. Een vakantie op de Canarische Eilanden is eigenlijk altijd goed.

Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(88) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(21) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(31) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(96) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
Rondreizen(4) Beleef in één vakantie de schoonheid en cultuur.
 
Duiken(58) Ontdek de wonderen van de onderwaterwereld op de mooiste plekken.
 
SENSIMAR(4) Prachtige hotels voor stellen, de ultieme couples vakantie samen.
 
SPLASHWORLD
SPLASHWORLD(1) Hotels met spectaculaire aquaparken inbegrepen.
 
RIU
RIU(18) Luxe vakanties met persoonlijke en warme service.
 
TIME TO SMILE
TIME TO SMILE(2) Stijlvolle appartementen met alle comfort van thuis, of zelfs beter.
 
SUNEO CLUB
SUNEO CLUB(3) Betaalbare All Inclusive hotels met around the world dining.
 
MAGIC LIFE
MAGIC LIFE(1) Actieve clubvakanties waar spanning en ontspanning hand in hand gaan.
 
ROBINSON
ROBINSON(2) Luxe clubvakanties met wellness, sport- en spelactiviteiten inbegrepen.
 
SCENE
SCENE(2) Hotels met moderne kamers dichtbij het uitgaansgebied.
 
SENSATORI
SENSATORI(1) 5 sterren hotels ontworpen om alle zintuigen te prikkelen.
 
BARKIE KIDS CLUB
BARKIE KIDS CLUB(3) Beregezellige kidsclubs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
 
FAMILY LIFE(1) All Inclusive familievakanties met alles binnen handbereik
 
Toon meer soorten vakanties Toon minder soorten vakanties
Onze leukste bestemmingen Toon alle bestemmingen
 
 
  •   Jongeren
  •   Huwelijksreis

Jongerenvakantie Canarische Eilanden

Tijdens een jongerenvakantie Canarische Eilanden beleef je de wildste avonturen met je vrienden of vriendinnen. Kan je beste maat je bijhouden tijdens de safari tour per jeep? Die boek je bij Gran Canaria Tours. Of ga je liever met je beste vriendin op een kameel de duinen van Dunas de Maspalomas verkennen? Het kan allemaal tijdens een zonvakantie in Gran Canaria.

Om nog maar te zwijgen over de eindeloze ontspanning die je kunt vinden aan het goudgele zandstrand Playa del Inglés, waar het water met haar hoge golven in een mum van tijd een groot gedeelte van het strand voor zich opeist. Naast dat je hier kunt genieten van een zonovergoten strandvakantie, telt Playa del Inglés maar liefst drie uitgaanscentra: Plaza, de Kasbah en de Metro. De grootste en bekendste clubs zoals Pacha en Zig-Zag vind je in Kasbah. Dansen tot in de vroege uurtjes, lekker mee zingen met de grootste muziektoppers en lachen met vrienden: het is één groot feest tijdens een jongerenvakantie in Playa del Inglés.
Terwijl de zon alweer opkomt begroeten jullie de eerste strandgangers op weg naar een aangenaam bed in het hotel of appartement van TUI. 

Bekijk alle jongerenvakanties Canarische Eilanden (3)

Huwelijksreis Canarische Eilanden

Als kersvers getrouwd stel wagen jullie samen de sprong in het diepe tijdens een huwelijksreis Canarische Eilanden. Met elkaar, maar ook vanaf de rotsen van het donkere Playa de los Cancajos op het groene eiland La Palma. Of wandel tussen de pastel roze en -gele huizen van Los Cancajos en deel later een 'paella' op het terras van ‘El Pulpo’ onder de wuivende palmen. Misschien voelt u wel meer voor een vers gevangen papegaaivis in Corralejos op het eiland Fuerteventura. De volgende dag kunt u verder ontspannen tijdens een excursie naar het onbewoonde eilandje Isla de Lobos dat u vanaf het strand al zag liggen. Krijgt u al kriebels om samen te ontspannen aan de costa’s van deze Spaanse eilanden in de Atlantische Oceaan?

Bekijk alle huwelijksreizen Canarische Eilanden (6)
 

Strandvakanties en ruige natuur

Waarschijnlijk denkt u het eerst aan een strandvakantie bij de Canarische Eilanden. En dat klopt. Met name Tenerife en Gran Canaria hebben geweldige stranden en een heerlijk nachtleven. Als u wilt wegblijven van de drukte dan kunt u op alle eilanden uw hart ophalen in de prachtige ruige natuur.

Van uitgestrekte vulkanische vlakten tot dichtbegroeide bossen en kristalhelder water vol leven. Het vrolijke en kleurrijke kanariepietje, dat hier oorspronkelijk vandaan komt en nog in grote getale rondfladdert, is vernoemd naar de Canarische Eilanden.

Overwinteren op Gran Canaria

Het is hier altijd lekker warm. De gemiddelde temperatuur ligt in de winter rond de 20 graden en in de zomer rond de 28 graden Celsius. Dankzij dit zachte en constante klimaat is het hier ideaal overwinteren of even lekker genieten van een winterzon tijdens de kille Nederlandse herfst en winter.

De Spaanse eilandengroep voor de kust van Zuid Marokko bestaat uit de eilanden Lanzarote, Tenerife, El Hierro, Gran Canaria, Fuerteventura, La Gomera en La Palma. Het populairste eiland is Gran Canaria, het Eiland van de Eeuwige Lente.

Aanbiedingen en Last Minutes

Een vakantie op de Canarische Eilanden hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn grote appartementencomplexen, hotels aan de boulevard en sfeervolle huisjes aan het strand voor elke portemonnee. Houd de vroegboekkortingen en Last Minutes naar de Canarische Eilanden goed in de gaten. TUIfly vliegt vanuit Amsterdam op Fuerteventura, Las Palmas, Palma de Mallorca en Tenerife in 4,5 uur.

 
Bekijk alle vakanties Canarische Eilanden (200)