• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Vakantie Los Cristianos

Op vakantie naar Los Cristianos? Deze Spaanse badplaats in het zuiden van Tenerife, een van de Canarische Eilanden, is met zijn twee stranden aan de Atlantische Oceaan - Playa de Los Cristianos en Playa de la Vistas - uitermate geschikt voor een strandvakantie. In de avond barst het feest los in het nabijgelegen Playa de las Americas, maar je kunt ook wat energie sparen voor een excursie naar het Nationaal Park Del Teide.

Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(4) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
Hotel(4) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
SENSIMAR
SENSIMAR(2) Hotels ontworpen voor stellen en de ultieme vakantie samen
 

De twee stranden van Los Cristianos

Tijdens een vakantie naar Los Cristianos zul je ontdekken waarom deze Spaanse badplaats in het zuiden van Tenerife, dat tot de Canarische Eilanden behoort, zo geliefd is bij zonaanbidders. De grootste trekpleisters zijn de twee zandstranden aan de Atlantische Oceaan - Playa de Los Cristianos en Playa de la Vistas - waar faciliteiten als ligbedden, parasols, douches en toiletten de strandvakantie in Los Cristianos compleet maken. Vanaf het Playa de Los Cristianos heb je een prachtig uitzicht over de haven, waarvandaan dagelijks boottochten naar buureilanden als La Gomera, La Palma en El Hierro vertrekken. Daarentegen grenst Playa de la Vistas aan de drukbezochte boulevard, die gesierd wordt door sfeervolle restaurants en terrasjes. Met het warme klimaat op dit eiland zeker geen overbodige luxe!

Feesten in Playa de las Americas

Wie deze lange boulevard afloopt, komt uit in het naburige Playa de las Americas. Deze badplaats staat, in tegenstelling tot Los Cristianos, bekend om zijn bruisende uitgaansleven. Jongerenvakantie of niet, je vindt hier voor elk wat wils. Zo wordt er in de Double Dutch bar veelal Nederlandstalige muziek gedraaid en wordt de Eurodisco geroemd om zijn veelzijdige karakter. In de verschillende zalen wordt een ander muziek genre gedraaid. Wordt het een avondje pop of dance?

Op excursie naar Nationaal Park del Teide

Een zonvakantie naar Los Cristianos kun je prima afwisselen met een excursie naar het Nationaal Park del Teide. Vanaf het 4 sterren hotel van TUI, dat vlak bij de haven ligt, is het ongeveer drie kwartier rijden naar dit natuurpark waar de 3.700 meter hoge vulkaan El Teide de hoofdrol speelt. Dit hoogste punt van heel Spanje is te bereiken met de kabelbaan, die een prachtig uitzicht biedt over het vulkanische landschap en de afwisselende fauna. Bewoners van dit gebied zijn onder andere torenvalken, hagedissen en wilde katten.

 
Bekijk alle vakanties Los Cristianos (7)