• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Op vakantie naar Motril is leuk voor alle leeftijden! Geniet van de stralende zon aan Playa Granada of Playa Poniente en neem een verfrissende duik in het heerlijke water van de Middellandse Zee. De kenner van rum kan zijn hart ophalen tijdens een bezoek aan Fabrica Ron Montero. Voor een dagje cultuur is de stad Granada in de uitlopers van de Sierra Nevada een aangename toevoeging op uw vakantie in het Spaanse Andalusië.

Mijn ideale Vakantie is
All inclusive(2) Alleen nog maar genieten zonder bijkomende kosten.
 
5 sterren(2) Luxe en comfort voor een zorgeloze vakantie.
 
Direct aan het strand(2) Direct vanuit het hotel met je voeten in het zand.
 
Hotel(2) Slapen, eten en drinken. Alles onder één dak.
 
ROBINSON
ROBINSON(2) Luxe clubvakanties met wellness, sport- en spelactiviteiten inbegrepen.
 

‘Vamos a la playa’

In het zuiden van Spanje ligt Andalusië waar het kleine dorpje Motril zich ophoudt. Dit dorpje is gelegen in het oostelijk deel van de Costa del Sol en staat bekend om de fruitteelt. Een populaire plek voor de voormalige koning Boudewijn van België. Maar ook voor de vakantieganger die zorgeloos wil genieten van een strandvakantie. Voor ontspanning kunt u een van de prachtige stranden van Motril bezoeken. Het kalme, warme water van de Middellandse Zee nodigt uit voor een frisse duik. Bezoek het gezellig drukke Playa Granada of Playa Poniente, een rustiger strand en daardoor ideaal voor families met kinderen.

Het sprookjesachtige Alhambra

Zin in een excursie? Voor de fans van rum is een bezoek aan Fabrica Ron Montero zeker een aanrader. Hier wordt u alles over de rum productie uitgelegd. Een gids leidt u langs de verschillende fases in het proces. Landinwaarts vindt u in de uitlopers van de Sierra Nevada het historische Granada. Bezoek hier het befaamde Alhambra, een Moors fort-paleis uit de 13e eeuw. Dit paleis is zo ontzettend mooi, dat u het echt met eigen ogen moet zien. Een tipje van de sluier: u vindt hier prachtig gedecoreerde ruimtes, idyllische patio’s met fonteinen en exotische tuinen waar de romantiek van afstraalt. Reserveer uw kaarten wel ruim van tevoren, want bezoekers worden mondjes matig toegelaten.

Een clubvakantie Spaanse stijl

Reis met TUI af naar de Spaanse zonnekust voor ene vakantie in Motril. Kies voor een luxe clubvakantie met uw partner of gezin in een 5 sterren ROBINSON hotel. De kinderen vermaken zich opperbest in een van de 3 zwembaden terwijl u met de ‘Verhalen van het Alhambra’ van Washington Irving op uw ligbed geniet. U kunt zich natuurlijk ook heerlijk laten verwennen in het uitgebreide wellness centrum. ’s Avonds wordt u op culinair gebied verrast in een van de twee restaurants en de kinderen kunnen zich hierna vermaken in de discotheek. Is een clubvakantie Spaanse stijl iets voor u?

 
Bekijk alle vakanties Motril (1)