• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Vakantie Puerto Naos

Een vakantie Puerto Naos brengt u naar de westkust van het Canarische Eiland La Palma waar u kunt genieten van de rust op het lavastrand en de actie tijdens het parapenten. In ‘Bar Orinoco’ bestelt u een verfrissende cocktail om de dag mee af te sluiten. De volgende dag start u met een ontbijt op het balkon van uw kleurrijke appartement. ‘¡Bienvenido a Puerto Naos!’

 
  •   Appartement

Appartement Puerto Naos

De dag beginnen met een ontbijtje op de houten veranda met uitzicht over zee, een duik in het zwembad gelegen op een lavarots en 's avonds barbecueën met z'n allen tijdens een familievakantie. Klinkt als genieten, niet waar? Vanuit een appartement in La Palma heb je alle vrijheid en kun je alle kanten op. La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan en onderscheidt zich van eilanden als Tenerife en Gran Canaria door het ontbreken van massatoerisme. Wordt het een appartement aan de westkust in Puerto Naos of aan de oostkust Los Cancajos? Een ding is zeker: het strand en de azuurblauwe zee is altijd dichtbij tijdens een vakantie op de Canarische Eilanden.

La Palma is tevens een publiekslieveling vanwege de enorme diversiteit aan landschappen: van een jong vulkanisch landschap in het zuiden tot een groen heuvellandschap in het noorden. Ideale bestemming voor een wandelvakantie in Spanje. Ook een optie: boek een appartement inclusief huurauto bij TUI om het eiland op een snelle manier te verkennen.

Bekijk alle appartementen Puerto Naos (3)
 

Zweven boven Puerto Naos

Het Canarische Eiland La Palma heeft aan de westkust twee dorpen waar vakantiegangers kunnen genieten van de Spaanse zon. Een van deze dorpen is Puerto Naos. Hier kunt u flaneren over de boulevard terwijl u uitkijkt over de Atlantische Oceaan. Wanneer u het zwarte vulkaanzand van het strand op stapt, zult u zien dat het hier niet vol staat met ligbedden en parasols. Hierdoor kunt u eindeloos over het strand wandelen, uw handdoek uitspreiden waar u dat wilt en genieten van rust en de geluiden van de ruisende zee en de wuivende palmen. De dagen vliegen voorbij op het warme zand. De dag kunt u afsluiten in bars zoals ‘Bar Orinoco’ die tijdens zwoele nachten een fantastisch uitzicht bieden op de maan die boven de oceaan hangt. Voor een beter uitzicht over Puerto Naos beklimt u de rotsen buiten de badplaats. Voor een adrenaline kick begeeft u zich naar de ‘springplaats’ voor parapenters. Durft u te springen en over Puerto Naos heen te zweven?

Appartement omringd door bananenplantages

Als u nieuwsgierig bent geworden naar een vakantie Puerto Naos, kunt u het aanbod accommodaties van TUI in deze kustplaats gaan bekijken. Kies bijvoorbeeld voor een van de kleurrijke appartementen dicht aan de kust. De knusse inrichting zorgt voor sfeer en het ontbijt op het balkon zorgt voor gezelligheid met het hele gezin. Ook kunt u kiezen voor een hotel vlakbij het lavastrand en de boulevard. ’s Avonds kunt u nog een wandeling maken langs het water of een duik nemen in het zwembad. Struin de winkels af die bij het hotel horen of boek alvast een wellness behandeling. Of heeft u liever een appartement omringd door bananenplantages met uitzicht op zee? De huurauto is hier inclusief dus u kunt overal heen.

 
Bekijk alle vakanties Puerto Naos (5)