• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Vakantie Puerto Naos

Een vakantie Puerto Naos brengt u naar de westkust van het Canarische Eiland La Palma waar u kunt genieten van de rust op het lavastrand en de actie tijdens het parapenten. In ‘Bar Orinoco’ bestelt u een verfrissende cocktail om de dag mee af te sluiten. De volgende dag start u met een ontbijt op het balkon van uw kleurrijke appartement. ‘¡Bienvenido a Puerto Naos!’

Zweven boven Puerto Naos

Het Canarische Eiland La Palma heeft aan de westkust twee dorpen waar vakantiegangers kunnen genieten van de Spaanse zon. Een van deze dorpen is Puerto Naos. Hier kunt u flaneren over de boulevard terwijl u uitkijkt over de Atlantische Oceaan. Wanneer u het zwarte vulkaanzand van het strand op stapt, zult u zien dat het hier niet vol staat met ligbedden en parasols. Hierdoor kunt u eindeloos over het strand wandelen, uw handdoek uitspreiden waar u dat wilt en genieten van rust en de geluiden van de ruisende zee en de wuivende palmen. De dagen vliegen voorbij op het warme zand. De dag kunt u afsluiten in bars zoals ‘Bar Orinoco’ die tijdens zwoele nachten een fantastisch uitzicht bieden op de maan die boven de oceaan hangt. Voor een beter uitzicht over Puerto Naos beklimt u de rotsen buiten de badplaats. Voor een adrenaline kick begeeft u zich naar de ‘springplaats’ voor parapenters. Durft u te springen en over Puerto Naos heen te zweven?

Appartement omringd door bananenplantages

Als u nieuwsgierig bent geworden naar een vakantie Puerto Naos, kunt u het aanbod accommodaties van TUI in deze kustplaats gaan bekijken. Kies bijvoorbeeld voor een van de kleurrijke appartementen dicht aan de kust. De knusse inrichting zorgt voor sfeer en het ontbijt op het balkon zorgt voor gezelligheid met het hele gezin. Ook kunt u kiezen voor een hotel vlakbij het lavastrand en de boulevard. ’s Avonds kunt u nog een wandeling maken langs het water of een duik nemen in het zwembad. Struin de winkels af die bij het hotel horen of boek alvast een wellness behandeling. Of heeft u liever een appartement omringd door bananenplantages met uitzicht op zee? De huurauto is hier inclusief dus u kunt overal heen.

 
Bekijk alle vakanties Puerto Naos (4)