• 0900 - 8847 (70 cpg)
  • Veilig boeken
  • Gratis annuleren
  • Eerlijke klantbeoordelingen

Wintersport Ellmau

Inclusief 6-daagse skipas
Wintersport Ellmau
 
8 dagen
nu vanaf
936,-
  • Grootse skigebieden in Oostenrijk
  • De Ellmauer Skinacht is geweldig
  • Een verlichte rodelbaan van 4,5 kilometer
  • De spieren ontspannen in kaiserbad
Bekijk alle Wintersport vakanties Ellmau (2)

Als u het gebied van Ellmau nadert, kunt u de wit besneeuwde bergtoppen al zien liggen. In deze sprookjesachtige omgeving zijn er regelmatig filmploegen te bekennen zijn, die de omgeving als decor gebruiken. Het knusse en gezellige dorp met vriendelijke bewoners, zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt. Bindt uw latten vast onder uw schoenen en laat uw wintersport Ellmau beginnen.

 

Mijn ideale slaapplek is

Wintersport Ellmau

Ellmau is een pittoresk dorpje dat onderdeel uitmaakt van het Wilder Kaiser Brix, één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Het skigebied wat erg geliefd is onder Nederlanders kent een totaal van circa 300 kilometer aan piste.

Er zijn dus volop mogelijkheden, voor zowel ervaren wintersporters als beginners. Bovendien liggen er vlakbij het dorp oefenliftjes voor degenen die nog niet zoveel ervaring in de sneeuw hebben. Het skigebied is niet heel hoog gelegen, maar sneeuw is tijdens het seizoen altijd gegarandeerd. Is er geen natuurlijke sneeuw, dan wordt de natuur een handje geholpen door middel van sneeuwkanonnen. Zo kunt u altijd de piste op.

Knusse après-ski

Nadat u de hele dag op de piste heeft gestaan, heeft u misschien wel zin om de dag af te sluiten met een lekkere glühwein. Ellmau is een knus en gezellig dorp, met verschillende mogelijkheden om de bekende après-ski uit te proberen. Zo zijn er traditionele berghutten waar u nog even kunt nagenieten of u kunt naar één van de clubs of bars om nog even te hossen op de Tiroolse muziek. Een bekende club in Ellmau is Fabels.

Overdag kunt u hier lekker lunchen en dineren of een snack pakken uit de Nederlandse snackmuur. ’s Avonds zorgt een Nederlandse DJ voor een gezellige après-ski sfeer. Een echt hoogtepunt is de Ellmauer Skinacht die wekelijks plaatsvindt. Hier kunt u genieten van skishows, een pistenbully parade en livemuziek, uiteraard met een lekkere schnaps. Ellmau is een klein dorp, dus als u even geen zin heeft om te hossen, dan kunt u ook gewoon van uw nachtrust genieten en de volgende dag weer fris de piste op.

Meer dan wintersport in Elmau

Heeft u zin om een dag niet met al die spullen te zeulen en weer de piste op te gaan, dan biedt Ellmau ook genoeg ander vertier. Voor de wandelaars heeft Ellmau veel wandelroutes door de prachtige natuur in dit gebied. Verder is er ook nog een verlichte rodelbaan van 4,5 kilometer.

Wie ’s avonds geen zin heeft in de après-ski, maar de dag wat rustiger wil afsluiten, kan een middag spenderen in het Kaiserbad. Dit is een overdekt, verwarmd zwembad met verschillende faciliteiten, zoals sauna’s en een beautycentrum. Zo kunnen uw spieren even ontspannen.

Verblijf in Ellmau – inclusief skipas

TUI biedt appartementen aan in Ellmau, voor zowel jong als oud; een prettige locatie om uw vakantie door te brengen. U kunt ook uw kinderen zonder zorgen meenemen naar Ellmau. Er zijn namelijk veel Nederlandssprekende skileraren die de kinderen de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Uw wintersport Ellmau bij TUI is inclusief een 6-daagse skipas voor het gebied Ellmau / Skigebied Wilder Kaiser Brix. U hoeft dit dus niet zelf te regelen en u kunt bij aankomst zo de piste op.

 
Bekijk alle Wintersport vakanties Ellmau (2)