Om u zo goed mogelijk te helpen, maakt TUI gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Instellingen.

Online inchecken

Online Checkin

Bij TUIfly kiest u zelf hoe u wilt inchecken. Uiteraard heten wij u van harte welkom aan de balie op de luchthaven, maar u kunt ook eenvoudig zelf inchecken vanuit huis of op Schiphol. Hebt u zelf ingecheckt? Dan kunt u vervolgens snel en eenvoudig uw bagage afgeven! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Online inchecken

  • Nieuw vanuit Amsterdam! Van 24 tot 3 uur voor vertrek kosteloos maar zonder stoelkeuze
  • Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek met betaalde stoelkeuze
  • Op alle vluchten vanuit Nederland m.u.v. vluchten naar de VS, Canada, Dubai, Mexico, Cuba en Jamaica
  • Op alle vluchten vanaf Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Griekenland en Spanje (inclusief Canarische Eilanden)
Nu online inchecken

Zelf inchecken op Schiphol

Via de Self Service Check-in zuilen op Schiphol kunt u ook zelf snel en eenvoudig inchecken. U vindt deze zuilen in vertrekhal 3. Daarna kunt u uw bagage zelf inchecken door gebruik te maken van de (Self Service) Baggage drop off.

Baggage drop off

Vooraf aan de vlucht naar de meeste TUIfly bestemmingen kunt u zelf uw bagage inchecken op Schiphol. Hiervoor dient u al in bezit te zijn van uw boarding pass. U kunt gebruik maken van de baggage drop off balie van TUIfly of het speciaal hiervoor ingerichte Self Service bagageafgiftepunt in vertrekhal 3. Daar labelt u zelf snel en eenvoudig uw bagage.

Ruimere Check-in openingstijden op Schiphol

  • Vanaf 04.00 uur kunnen passagiers voor alle vluchten van die dag al inchecken en bagage afgeven bij de TUI incheckbalie in vertrekhal 3.
  • Tot 16.00 uur is altijd minimaal 1 balie geopend, dus ook tussen de vluchten door.
  • Uiteraard is de check-in gewoon drie uur voor vertrek geopend voor vluchten die voor 07.00 uur vertrekken. En ook voor de avondvluchten openen de check-in balies drie uur voor vertrek.

Drive-Inchecken
Met de auto tot aan de incheckbalie, op Schiphol ‘P3 Lang Parkeren’

Met deze gratis service kunt u uzelf en uw bagage inchecken op het parkeerterrein ‘P3 Lang Parkeren’. Dit is een service gedurende de meivakantie en zomerperiode waarmee Schiphol tegemoet komt aan de wens van veel passagiers om eerder te kunnen inchecken met hun bagage. Vervolgens kunt u zorgeloos uw weg vervolgen van ‘P3 Lang Parkeren’ naar de Vertrekhal in de terminal, alwaar u direct door kunt naar de paspoort /security check. Als u al thuis online heeft ingecheckt, is het ook mogelijk om alleen uw bagage in te checken op ‘P3 Lang Parkeren’. De service Drive-Inchecken is een extra service tijdens de meivakantie zomerperiode, exclusief beschikbaar voor reizigers van TUI en Transavia en binnen bepaalde tijdsblokken beschikbaar.

De openingstijden van Drive-Inchecken op ‘P3 Lang Parkeren’ zijn als volgt:

Meivakantie
  • Vrijdag 29 april t/m zondag 8 mei 2016
  • Dagelijks van 02.00-06.00 uur & 09.30-15.30 uur
Zomervakantie
  • Vrijdag 8 juli t/m zondag 21 augustus 2016
  • Dagelijks van 02.00-06.00 uur & 09.30-15.30 uur
Veelgestelde vragen over Drive-Inchecken op P3 Lang Parkeren