Om u zo goed mogelijk te helpen, maakt TUI gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Instellingen.

Online inchecken

Online Checkin

Bij TUIfly kiest u zelf hoe u wilt inchecken. Uiteraard heten wij u van harte welkom aan de balie op de luchthaven, maar u kunt ook eenvoudig zelf inchecken vanuit huis of op Schiphol. Hebt u zelf ingecheckt? Dan kunt u vervolgens snel en eenvoudig uw bagage afgeven! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Online inchecken

  • Nieuw vanuit Amsterdam! Van 24 tot 3 uur voor vertrek kosteloos maar zonder stoelkeuze
  • Vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek met betaalde stoelkeuze
  • Op alle vluchten vanuit Nederland m.u.v. vluchten naar de VS, Canada, Dubai, Mexico, Cuba en Jamaica
  • Op alle vluchten vanaf Aruba, Bonaire, CuraƧao, Sint Maarten, Griekenland en Spanje (inclusief Canarische Eilanden)
Nu online inchecken

Zelf inchecken op Schiphol

Via de Self Service Check-in zuilen op Schiphol kunt u ook zelf snel en eenvoudig inchecken. U vindt deze zuilen in vertrekhal 3. Daarna kunt u uw bagage zelf inchecken door gebruik te maken van de (Self Service) Baggage drop off.

Baggage drop off

Vooraf aan de vlucht naar de meeste TUIfly bestemmingen kunt u zelf uw bagage inchecken op Schiphol. Hiervoor dient u al in bezit te zijn van uw boarding pass. U kunt gebruik maken van de baggage drop off balie van TUIfly of het speciaal hiervoor ingerichte Self Service bagageafgiftepunt in vertrekhal 3. Daar labelt u zelf snel en eenvoudig uw bagage.

Ruimere Check-in openingstijden op Schiphol

  • Vanaf 04.00 uur kunnen passagiers voor alle vluchten van die dag al inchecken en bagage afgeven bij de TUI incheckbalie in vertrekhal 3.
  • Tot 16.00 uur is altijd minimaal 1 balie geopend, dus ook tussen de vluchten door.
  • Uiteraard is de check-in gewoon drie uur voor vertrek geopend voor vluchten die voor 07.00 uur vertrekken. En ook voor de avondvluchten openen de check-in balies drie uur voor vertrek.