Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

7-daagse rondreis Totally New York

 • Verenigde Staten
Bekijk op kaart
7-daagse rondreis Totally New York
Do 19 aug 2021 (7 dagen)
Vanaf Amsterdam
Logies ontbijt
1587,- per persoon
Alle prijzen
Bewaren Delen

In het kort

“I want to be a part of it… New York New York”, zong Frank Sinatra vol overgave, met zijn armen wijd open om de stad te omarmen. Ook jij duikt vol enthousiasme de Big Apple in. Deze stad lééft, 24 uur per dag. Gele taxi’s in overvolle straten. De gigantische neon billboards op Times Square. New Yorkers, op gympen en met een koffie ‘to go’ op weg naar hun werk. Een ‘morning run’ in Central Park en shoppen bij Macy’s of Bloomingdales. Zet je tanden in een hotdog, met alles erop en eraan. Van Times Square en het Vrijheidsbeeld tot het indrukwekkende Ground Zero en trendy multiculti wijken… New York bezoek je niet, New York belééf je!

Algemeen
 • Groepsrondreis
 • Reisduur is 7 dagen (5 nachten)
 • Vlieg- en busrondreis
 • Minimaal 10 deelnemers
 • Maximum 20 deelnemers
 • 1 nacht in het vliegtuig
Verzorging
Goed om te weten
Inclusief
Exclusief
 • Groepsreis
 • NL-sprekende reisleiding
 • Op ontdekking vanuit één hotel
 • Per boot naar het Vrijheidsbeeld
 • Incl. diverse entreegelden
 • Swingen in gospelkerk in Harlem
Bekijk op kaart
Dagprogramma Dag 1: Amsterdam - New York

New York, here we come. Je brengt je spullen naar het hotel in downtown Manhattan. Metrokaart op zak, de stad ligt aan je voeten! Tevens wordt deze metrokaart gebruikt voor de stadsbezoeken tijdens de rest van de reis.

hotelinformatie: Overnachting in hotel Holiday Inn Manhattan Financial **** in New York

Dag 2: Wolkenkrabbers en Central Park

Prachtig, immens, ‘unreal’, dat is New York ten voeten uit. Van de wolkenkrabber van Rockefeller Center tot de supersnelle lift naar de Top of the Rock… het uitzicht is verbluffend! De flikkerende neonreclames op Times Square en de kerkelijke rust van St. Patrick’s Cathedral. Direct een dag vol contrasten. Bijkomen van de eerste indrukken gaat uitstekend in Central Park, bijna 1 kilometer breed en 4 kilometer lang. Dé plek voor New Yorkers om te sporten en te picknicken met familie en vrienden. Hoewel druk bezocht, is het een fijne plek om op adem te komen en het stadsleven in de relax-modus te ervaren. En pink er samen met Beatles-fans een traantje weg bij Strawberry Fields.

verzorging: Logies ontbijt

hotelinformatie: Overnachting in hotel Holiday Inn Manhattan Financial **** in New York

Dag 3: Swingen in de kerk

Swingende authentieke popmuziek met een boodschap… I believe! Ervaar de kracht van de gospel in de wijk Harlem, met meer dan 400 kerken dé plek voor een inspirerende ochtend. Na de mis ben je vrij. Eet saté onder de rode lampionnen in China Town of bestel (in je beste Italiaans) pizza in de wijk Little Italy. Ga naar de top van de iconische Empire State Building of shop ‘till you drop op 5th Avenue, Madison Avenue en Park Avenue. Breng een paar uur door in een van de fantastische musea. Kunst met een hoofdletter K in het Museum of Modern Art of een wandeling tussen metershoge dinosaurusskeletten in het Museum of Natural History. Fiets of skate door Central Park. Ga de Brooklyn Bridge over en bekijk de stad vanaf een andere kant, waar je niet over de toeristen struikelt. En, eigenlijk een must als je in New York bent, ga zeker naar een musical op het wereldberoemde Broadway. Sommige musicals worden hier al tientallen jaren avond na avond uitgevoerd. En vrijwel altijd stijf uitverkocht!

verzorging: Logies ontbijt

hotelinformatie: Overnachting in hotel Holiday Inn Manhattan Financial **** in New York

Foto (21)
Prijzen & boeken