VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Boek nu je zomervakantie

Naast scherpe prijzen op de mooiste bestemmingen, profiteer je nu ook van Extra Kinderkorting tot wel 100,- per kind (bekijk hier de voorwaarden). Ook ben je dankzij de TUI Vroegboekgarantie verzekerd van de laagste prijs.

 

TUI BLUE

Wellness, fitness & food

Een TUI BLUE vakantie kun je helemaal zelf samenstellen op basis van je persoonlijk wensen. Puur, authentiek en gezond, dat is waar het om draait bij TUI BLUE, lekker en verantwoord eten en onthaasten. De omgeving ontdekken? Met de tips van onze lokale experts kom je op de mooiste plekjes.

Ontdek meer over TUI BLUE

Rondreizen

Dit jaar het avontuur tegemoet? Kies voor een rondreis en leer een land of streek eens echt goed kennen. Van een groepsreis door Zuid-Afrika, een individuele rondreis naar het ‘wilde’ westen van Amerika tot een fly & drive over de Portugese eilanden... Met TUI reis je naar de mooiste plekken. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis.

Ga op rondreis

Cruises

Een cruise staat bij veel mensen op de bucketlist. Dat is niet voor niets. Een cruiseschip is eigenlijk een drijvend resort. Met alle luxe en comfort van een chique hotel, maar elke dag een nieuw spectaculair uitzicht over de zee, de kust en schilderachtige badplaatsjes. Op je cruiseschip is echt alles aanwezig: restaurants, bars, casino, zwembaden, jacuzzi, spa's, fitnesscentra, winkels, theater en bioscoop.

Gooi het over een andere boeg

Kamperen

Als je de kinderen vraagt wat ze deze vakantie het liefste zouden willen, dan antwoorden ze waarschijnlijk: zwemmen, nieuwe vriendjes maken, speeltuinen en elke avond BBQ'en. Dan kom je al snel terecht op een camping. Je wilt natuurlijk dat de kinderen het naar hun zin hebben, maar ook zelf helemaal tot rust komen.

Kies uit honderden campings