Bye Bye Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Met de bus naar je vakantieadres

Je hoeft geen route uit te stippelen, krijgt geen ruzie over een gemiste afslag en zit niet uren achter het stuur... Nee, twee ervaren chauffeur zetten je af in de buurt van jouw camping, hotel of appartement terwijl je in een comfortabele royal class stoel geniet van een film. Je komt uitgerust aan en begint vrolijk aan jouw vakantie. De meeste bussen vertrekken vrijdagmiddag uit Nederland en komen zaterdag in de loop van de dag aan in Spanje, Oostenrijk, Italië of Kroatië. Zo heb je eigenlijk een extra dag vakantie.

Busreizen met vertrek vanuit Nederland

Geen werk met het uitstippelen van een route of opzien tegen het rijden, hoe fijn is dat! TUI heeft een uitgebreid aanbod busreizen die je vanuit Nederland meenemen naar de mooiste plekken van Europa. Een deskundige chauffeur brengt je niet alleen van A naar B, maar is ook reisleider én gastheer. De reizen worden uitgevoerd met touringcars van KRAS Bus. Deze touringcars bieden volop beenruimte én bergruimte aan boord. Zak onderuit in een comfortabele stoel van de Comfort Class touringcars of beleef maximaal comfort, luxe en veiligheid in de Top Class touringcar. Met meer dan 50 opstapplaatsen door heel Nederland biedt TUI voor eenieder het gemak om dicht bij huis op te stappen.

Touringcars

Top Class busreizen (rondreis)

Van de eerste rij tot de laatste zitplaats is het uitzicht ‘hemels’ door het glazen panoramadak. Door de mooie extra grote ramen, in een comfortabele stoel én met de beste koffie aan boord was Europa nog nooit zo mooi.

Lees meer

Interbus (naar vakantiebestemming)

We hechten veel waarde aan kwaliteit en service op onze busvakanties. Daarom werken we al jarenlang tevreden samen met Interbus. De touringcars zijn uitgerust met comfortabele royal class stoelen, met extra beenruimte en een leuning die ver naar achter kan. Verder is er een toilet, minibar, dubbele beglazing, luchtvering en airconditioning om de reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Lees meer
Populaire bestemmingen met de bus

Met TUI op busreis

Veilig op vakantie doe je met een van de busreizen van TUI. Twee ervaren chauffeurs brengen je in de wintermaanden naar Oostenrijk of Italië voor een smaakvolle wintersport. De besneeuwde wegen zelf trotseren is niet meer nodig. Stap gewoon de bus in, neem plaats in de luxe stoel met extra beenruimte en geniet van een kop cappuccino terwijl de besneeuwde bergtoppen voorbij razen. Dat is nog eens een relaxte reis.

Met de bus op vakantie

Laat de TomTom maar thuis, want tijdens een busvakantie wordt je veilig afgezet op je vakantiebestemming. Onderweg geen ruzie maken over de kortste route, niet moe worden van uren achter het stuur zitten en geen ongeduldige kinderen die achterin zeuren hoe lang het nog duurt; zo’n busreis scheelt een hoop stress. En de tijd dat busreizen oncomfortabel waren, is ook voorbij. Wij werken namelijk samen met Interbus waarin de touringcars uitgerust zijn met toilet, airconditioning, minibar en stoelen met extra beenruimte. Het ontbreekt je aan niks.

Veilig op wintersport

Bij TUI boek je een busreis in de wintermaanden. Vind je het eng om zelf over besneeuwde wegen naar de wintersport te rijden? Of gewoon geen zin om na een bruisende (en vermoeiende) wintersport zelf de auto te besturen? Dan bieden busvakanties uitkomst. Goed om te weten is dat de busreizen van TUI vrijdagmiddag uit Nederland vertrekken. In de loop van zaterdag kom je aan in Oostenrijk of Italië en wordt je afgezet op een centrale locatie. Met de taxi, lokale bus of lopend is het laatste stukje naar het sfeervolle appartement of luxe hotel zo afgelegd.

Een ontspannende busreis

De rugleuning ver naar achter, een kopje cappuccino op het inklaptafeltje voor je en besneeuwde berglandschappen die voorbij trekken. Zie je jezelf al zitten? Tijdens een van de busreizen van TUI is het mogelijk. Ondertussen vermaken de kids zich met het kijken van een filmpje. Je hebt onderweg geen kind aan ze. En omdat er minimaal twee ervaren chauffeurs aan boord zijn is zo’n busvakantie van TUI ook nog eens veilig. Zij wisselen elkaar af zodat van vermoeidheid geen sprake is. Houd je er wel rekening mee dat er per persoon maar 1 stuks bagage mee mag?

Met de bus de wereld rond

Busreizen van TUI alleen naar Italië of Oostenrijk? Dan heb je onze groepsrondreizen nog niet gezien. Eerlijk is eerlijk de reis naar het land van bestemming gaat in veel gevallen per vliegtuig, maar de rondreis zelf wordt per touringcar afgelegd. En de hele wereld ligt aan je voeten. Of je nu op safari gaat in Afrika of de wereldsteden van Amerika bezoekt; tijdens een groepsrondreis van TUI is alles mogelijk. Vaak is er Nederlandstalige reisleiding aanwezig in de bus, maar in een internationaal gezelschap zal Engels de voertaal zijn. Bekijk hier de rondreizen waar je naar toe vliegt, om vervolgens met een bus de bestemming te ontdekken.