COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

ROBINSON

ROBINSON biedt unieke clubvakanties. Wat mag je verwachten? Goed entertainment, heerlijke wellness, moderne sportactiviteiten zoals yoga, bergwandelen, tennis en fietsen maar ook lekker luieren aan het zwembad en culinair genieten. En dat is allemaal bij de reissom inbegrepen.

Bekijk alle ROBINSON clubvakanties
Even helemaal niets
  • Culinaire hoogstandjes
  • Spa & wellness faciliteiten
  • Ruim aanbod aan sport met o.a. golflessen
  • Activiteiten voor het hele gezin

,-
ROBINSON - Hoogwaardige sportieve clubvakanties

Culinaire hoogstandjes

Wanneer je op vakantie bent bij ROBINSON beleef je een ware smaaksensatie! Delicatessen tijdens de lunch aan het zwembad, een verse cocktail in de hand en hartige hapjes laat op de avond. Met authentieke ingrediënten uit de regio en de gevarieerde keuze in het buffetrestaurant.

Bekijk alle ROBINSON clubvakanties
ROBINSON - Hoogwaardige sportieve clubvakanties

Spa - & wellness faciliteiten

In onze WellFit-SPA’s kan je kiezen uit bijzondere wellnessmogelijkheden, van massage bungalows tot beautycabines. Je kan genieten van de ontspannen (schoonheids)behandelingen omringt door heerlijke geuren en verzorgende oliën.

"De combinatie van het goede weer, het mooie wellness center en het vriendelijke professionele personeel zorgde voor een geslaagde vakantie"
ROBINSON - Hoogwaardige sportieve clubvakanties

Ruim aanbod aan sport met o.a. golflessen

Het ruime aanbod aan sport met o.a. zeilen, bergwandelen, paardrijden, golfen en yoga maakt een ROBINSON vakantie zéér veelzijdig. Alle sportactiviteiten zijn onder leiding van gekwalificeerde personal trainers. Kookliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen; bij een paar clubs worden er in de zomers kookworkshops gegeven.

Bekijk alle ROBINSON clubvakanties
ROBINSON - Hoogwaardige sportieve clubvakanties

Activiteiten voor het hele gezin

Van jong tot oud, bij ROBINSON club is er écht voor elk wat wils. De kinderprogramma's worden ontwikkeld en uitgevoerd door experts. Er zijn programma's voor verschillende leeftijden:

ROBY Baby (0 tot 3 jaar) ROBY Club (3 tot 7 jaar) R.O.B.Y. (8 tot 12 jaar) ROBS (13 tot 17 jaar)

Per club kunnen de aanwezigen kinderclubs verschillen.