VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Weer op vakantie met een grote glimlach

Veilig en zorgeloos op vakantie

Hier vind je meer informatie over de veranderingen. Bij het boeken en voor vertrek, maar ook tijdens je reis en verblijf. Of je nu met de auto of het vliegtuig gaat, we kijken er naar uit om deze zomer weer samen op reis te gaan!

Gezondheidsverklaring

Verplicht voor alle reizigers naar het buitenland

Om te mogen reizen naar het buitenland verplicht het RIVM alle reizigers een gezondheidsverklaring in te vullen. Deze verklaring moet elke reiziger (dus ook kinderen) altijd bij zich hebben tijdens de hele reis. Dit geldt voor elk type reis, ongeacht het vervoer. De verklaring moet vanaf 24 uur voor vertrek worden uitgeprint en ingevuld. 

Download hier de gezondheidsverklaring via de website van het RIVM.

Boek online of in de winkel

We bieden alleen reizen aan die voldoen aan jouw en onze verwachtingen. Via onze website of onze winkels kun je de mogelijkheden bekijken voor een verantwoorde vakantie, volgens nationale en internationale regelgeving, met altijd voldoende faciliteiten en activiteiten voor een fijn verblijf op je bestemming.

Bekijk het zomeraanbod

Voor vertrek

Voor een verantwoorde vakantie zorgen we samen, dus je hebt zelf ook een belangrijke rol. Ga alleen op reis als je geen klachten hebt, volg de richtlijnen van de overheid en was regelmatig je handen. Zorg ook voor een goede reis- en zorgverzekering voordat je op vakantie gaat.

Download alvast de TUI App

Tijdens je reis

Houd rekening met een aantal maatregelen wanneer je met TUI fly naar je bestemming vliegt. Zo moeten zowel crew als passagiers een mondkapje dragen en is de service aan boord aangepast, zodat er minder contactmomenten zijn. Alleen kleine handbagage die onder de stoel past mag mee in de cabine, grotere items moeten worden ingecheckt als ruimbagage.

Veilig vliegen met TUI

Op je bestemming

Op je vakantiebestemming hebben we ook een aantal aanpassingen gedaan. Waar mogelijk doen we zo veel mogelijk digitaal, zoals inchecken in je hotel. Ook reisleiding zal digitaal, maar in je eigen taal, beschikbaar zijn. Excursies doen we zo veel mogelijk in de buitenlucht en in kleinere groepen. Daarnaast zal het mogelijk zijn om individuele transfers en excursies te boeken.

Contact via de TUI App

In je hotel

Om je een zorgeloos verblijf te kunnen bieden, hanteert TUI strikte regels in haar hotels. Er zijn voldoende desinfectie-punten en in de meeste hotels kun je contactloos inchecken bij aankomst. De kamers worden extra grondig schoongemaakt. In en om het hotel wordt afstand van elkaar gehouden, er geldt een maximum aantal gasten in de restaurants en sport- en entertainmentactiviteiten vinden plaats in kleinere groepen en zonder direct contact.

Het tienpuntenplan van TUI

Maximaal verzekerd van repatriëring

Mocht er echter sprake zijn van een calamiteit op je bestemming, dan ben je er met een pakketreis van verzekerd dat TUI je weer veilig naar huis brengt. Of het nu gaat om een pandemie, natuurramp of andere calamiteit. Samen uit, samen thuis. Let op: repatriëring is alleen van toepassing wanneer je een pakketreis boekt. Meer hierover lees je in de ANVR Reizigersvoorwaarden. Met een los vliegticket ben je zelf verantwoordelijk voor je terugreis.

ANVR Reizigersvoorwaarden