Lead the way

Investeren in ontwikkeling duurzaam toerisme

lead the wayAls marktleider dragen we verantwoordelijkheid voor de reisbranche en vakantiebestemmingen. De schaal waarop wij opereren als onderdeel van TUI Group geeft ons de middelen en het bereik om de positieve impact van vakanties verder te vergroten. Door te innoveren en investeren neemt TUI Nederland het voortouw in duurzaamheid in toerisme.

TUI Nederland werkt samen met TUI Care Foundation aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen. Samen met vakantiegangers dragen we bij aan projecten op bestemmingen, om zo gezamenlijk de positieve effecten van toerisme te vergroten. Zo kunnen klanten een donatie doen bij het boeken van hun vakantie of aan boord van onze TUI fly vliegtuigen. TUI Care Foundation steunt lokale projecten die betere mogelijkheden bieden voor jongeren, zorg dragen voor de natuur en het milieu en lokale ondernemers een boost geven. Meer informatie over TUI Care Foundation en de projecten die gesteund worden lees je hier.

In de pijler Lead the Way dragen we o.a. bij aan de volgende Sustainable Development Goals: 

Kwaliteitsonderwijs   Eerlijk werk en economische groei   Leven in het water   leven op het land   partnerschap om doelstellingen te bereiken