Sponsoring

Wij voeren een actief beleid op het gebied van duurzaam toerisme en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door het structureel sponsoren van een aantal organisaties die aan dit beleid gelinkt zijn, investeren wij in de duurzame ontwikkeling van onze vakantiebestemmingen. 

Doneren aan goede doelen en sponsoring

Als een van de grootste reisconcerns ter wereld speelt TUI Group, waar TUI Nederland een onderdeel van is, een belangrijke rol in de wereldwijde toerisme-industrie. Wij zijn ons ervan bewust dat wij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van onze vakantiebestemmingen. Daarom kiezen wij er voor om structureel een aantal organisaties te sponsoren op het gebied van duurzaam toerisme en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voorbeelden van organisaties met wie TUI Nederland samenwerkt zijn ECPAT en Plan Nederland (tegen kindersekstoerisme), Stichting AAP en World Animal Protection (bescherming van dieren) en TUI Care Foundation (duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen). Via TUI Care Foundation worden diverse projecten op het gebied van duurzaam toerisme gesteund. Kijk voor meer informatie of voor het indienen van een project op tuicarefoundation.nl.

TUI Nederland maakt onderscheid in het doneren aan goede doelen en sponsoring. Graag verwijzen wij u naar de FAQ voor meer informatie over sponsoraanvragen.