Website van het Jaar 2014, 2015, 2016 en 2017

In de categorie Vakantie & Toerisme is de website TUI.nl al vier jaar op rij de winnaar van de Website van het Jaar verkiezing. Dit is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Van de 84.000 stemmen in de categorie Vakantie & Toerisme was ruim de helft voor TUI. 

Sustainable Travel Award 2016 en 2017

TUI Nederland was in 2016 en 2017 de winnaar van de Sustainable Travel Award. Niet alleen vanwege de duurzaam toerisme strategie, maar ook omdat TUI al jaren koploper is op het gebied van duurzaam toerisme. TUI werkt onder andere aan het uitbouwen van groene, eerlijke vakanties, het creëren van bewustwording bij vakantiegangers en het versterken van een positieve impact van toerisme op vakantiebestemmingen. Ook probeert TUI de CO₂-uitstoot van TUI fly te minimaliseren.

Allround Kids Vakantieaanbieder 2015, 2016 en 2017

Al drie jaar op rij is TUI Nederland de winnaar van Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards in de categorie Allround. Hiermee wordt TUI gezien als de meest kindvriendelijke organisatie van Nederland. Ruim achtduizend kids en ouders brachten hun stem uit.

Zoover Awards 2017

In 2017 deed TUI Nederland voor het eerst mee aan de Zoover Awards en met drie awards was TUI gelijk één van de grote winnaars. TUI won awards in de categorieën Zonvakantie en Wintersport XL, en Kras nam de award Autoaanbieder XL in ontvangst. De awards zijn publieksprijzen; meer dan 120.000 mensen hebben gedurende zes weken hun stem uitgebracht.

Shopping Excellence Award 2017

In de categorie Travel is TUI Nederland de winnaar van de Shopping Excellence Awards. Dit is een onderdeel van de Shopping Awards, voorheen de Thuiswinkel Awards. Een deskundige jury beoordeelde de cases van drie kandidaten op de integratie van digitale kanalen en de digitale stap voorwaarts die de genomineerden hebben gezet. De individuele klantbenadering van TUI werd door de jury geroemd.