Arke Beste Reisaanbieder van Nederland 2015

In januari 2015 werd Arke tijdens het Reisgala door zowel consumenten als een vakjury aangewezen tot Beste Reisaanbieder van Nederland. Reviewplatform Opiness heeft een uitgebreid consumentenonderzoek gedaan, waarbij klanten konden stemmen op hun favoriete reisorganisatie. De uitkomst hiervan telde voor 50 procent mee in het eindoordeel. De tweede 50 procent werd toegekend door een vakjury. 

Holland International Beste Allround Vakantieaanbieder 2015

Naast de Vakantie Awards werden tijdens het Reisgala in januari 2015 ook de traditionele Veren, de belangrijkste vakprijzen in de reisbranche, uitgereikt. Holland International werd voor de achtste keer op rij door de reisagenten verkozen tot de Beste Allround Vakantieaanbieder.

Vakantie Awards Arke Wintersport & RIU Hotelketens 2015

In de categorie Wintersport kwam Arke tijdens het Reisgala in januari 2015 als nummer 1 uit de bus. Ook hotelketen RIU - een exclusief reismerk van TUI - mocht een award mee naar huis nemen. Bij de verkiezing stonden drie criteria centraal: de prijs/kwaliteit verhouding, klantgerichtheid en de service van medewerkers. Ongeveer 12.000 consumenten brachten hun stem uit in 15 categorieën.

Arke Beste Webshop 2014-2015

Arke is de trotse winnaar van de Webshop Award Nederland 2014-2015 in de categorie Reizen. De award werd op 15 september 2014 uitgereikt tijdens het jaarlijkse evenement ‘ABN AMRO Retailer of the Year Nederland’ op het hoofdkantoor van de bank in Amsterdam. Het was de eerste keer dat de Webshop Awards werden uitgereikt tijdens het evenement, in veertien categorieën. Volgens 275.000 consumenten is Arke.nl de beste webshop van Nederland. Via Bestewinkelketen.nl en Webshopawards.nl beoordeelden zij hun favoriete winkelketens en webshops. Volgens het onderzoek maakt Arke ten opzichte van de medegenomineerden het grootste verschil op de aspecten gebruiksvriendelijke website, betaling en levering.