OVERZICHT PERSBERICHTEN

22 november 2018

TUI lanceert DISCOVER; het gloednieuwe Best of TUI magazine

Een magazine vol inspiratie over de unieke TUI vakantieconcepten dat makkelijk kan worden meegegeven. Dat was het uitgangspunt van DISCOVER, het gloednieuwe magazine dat de Best of TUI gids vervangt. Vanaf vrijdag 23 november is het magazine beschikbaar in alle TUI reiswinkels. Arjan Kers, General Manager TUI Nederland is enthousiast over het magazine: “DISCOVER is de ultieme oplossing om je lekker onder te dompelen in de wereld van het reizen én tegelijkertijd te ontdekken wat voor type vakantie het best bij je past.”

Vier type vakanties
Het magazine is tot stand gekomen in samenwerking met Sanoma en met input van TUI reisagenten, reisagenten derden en partners. Met als resultaat een handzaam magazine waarin de verschillende TUI concepten in vier duidelijke categorieën zijn ingedeeld. Dit maakt het zoeken naar het perfecte vakantieconcept heel eenvoudig:
- Cultuur & Ontdekken
- Rust & Romantiek
- Familie & Waterpret
- Actief & Bewegen

Reizigers aan het woord
Bijzonder aan het magazine is dat reizigers vertellen over hun vakantie ervaringen in de verschillende concepthotels en –resorts. Maar ook TUI medewerkers komen aan het woord en delen hun favoriete TUI concepten.

Handzame overzichten voor de reisagent
Achterin het magazine zijn handzame overzichten te vinden voor de reisagent. Hierin worden negen TUI concepten duidelijk uitgelegd en met elkaar vergeleken. Zo is in een oogopslag duidelijk wat per concept de specifieke kenmerken zijn. Dat stelt de reisagent nog beter in staat de klant te adviseren welk concept het beste bij hem of haar past.