Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

Vol vertrouwen vooruit kijken naar...dat onvergetelijke moment

Vakantie is eigenlijk een aaneenschakeling van mooie en unieke momenten in vele soorten en maten. Dat onvergetelijke moment is voor iedereen weer anders. Vaak zit het in de kleine dingen: een goed gesprek, een zonsondergang, een glas wijn of een ochtendduik in zee. Vakantie maakt het beste in je los. Op vakantie ben je volledig ontspannen en je staat open voor het leven en voor het avontuur. En daarom ontstaan er juist op vakantie zoveel onvergetelijke momenten.

We zijn hoopvol en vol vertrouwen, om samen met jou uit te kijken naar het creëren van nieuwe momenten.

Kijk vooruit naar de zomer van 2021 en boek een ontspannen vakantie met TUI. Boek nu je vliegvakantie met verblijf tussen 1 april en 31 oktober 2021. 

Profiteer nu van de Snelle Boekers Voordelen :

  • Tot 100,- extra korting per persoon
  • Tot 100,- extra korting per kind
  • 10% korting op TUI Experiences

En geniet altijd van de TUI Garanties:

  • Zo kun je tot 7 dagen voor vertrek je vliegvakantie kosteloos omruilen met onze Flexibele Omruilgarantie  
  • En annuleert TUI jouw boeking in verband met een aangepast reisadvies door bijvoorbeeld COVID-19 krijg je je reissom terugbetaald, ook als je met een voucher hebt betaald. 

TUI BLUE

TUI Blue is sport, bewegen, gezond eten maar niets moet. Animatie team trekt niemand van z’n stoel, is aanwezig maar niet constant, heerlijk! Ook aan de veganisten is gedacht met een apart buffet, gezonde smoothies etc. Tennislessen zijn aan te bevelen, de hamam is heerlijk en een bedje op het strand is ook top.

Ontdek meer over TUI BLUE
Rondreizen en cruises

Rondreizen

Dit jaar het avontuur tegemoet? Kies voor een rondreis en leer een land of streek eens echt goed kennen. Binnen en vér buiten Europa, met TUI ontdek je de mooiste plekken. Van Amerika en de Azoren tot Zuid-Afrika en Zweden, er is keus genoeg. Boek je een groepsrondreis met enthousiaste reisleiding? Of ga je voor vrijheid blijheid en trek je rond met je eigen huurauto. Het vliegticket, verblijf en de route; er is al heel veel voor je geregeld.

Bekijk het aanbod

Cruises

Meerdere bestemmingen in één reis ontdekken terwijl je maar één keer je koffer hoeft uit te pakken? Boek dan nu jouw cruise! Terwijl je slaapt, vaart het schip naar de volgende haven met in de ochtend weer een nieuwe bestemming om te ontdekken. Aan boord geniet je van ongekende service en talloze bars, restaurants en activiteiten. Kortom; een zorgeloze vakantie waarbij je alleen maar hoeft te genieten!

Bekijk het aanbod