COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Voor actieve fiets- en wandelvakanties in Nederland, Europa en Azië ben je bij het TUI reisbureau bij jou in de buurt aan het juiste adres. Je boekt hier eenvoudig een vakantie van touroperator Eigen-Wijze Reizen. Je hoeft je nergens zorgen om te maken; het bagagevervoer, het hotel en de routebeschrijvingen liggen voor je klaar. 

Eigen-Wijze Reizen bij je TUI reisbureau

Wil je graag op fiets- of wandelvakantie maar heb je nog niet gevonden wat je zoekt? Onze medewerkers van het TUI reisbureau laten je graag kennismaken met Eigen-Wijze Reizen. Al ruim dertig jaar bieden zij fiets- en wandelvakanties over de hele wereld aan. Inmiddels staat de teller op meer dan 200 verschillende reizen. De reizen zijn voorzien van Nederlandstalige routebeschrijvingen en veel routes zijn als GPS track verkrijgbaar. Het bagage vervoer is ook geregeld en wie zijn eigen fiets niet mee wilt nemen, boekt er gemakkelijk een (elektrische) fiets bij.

Fietsen en wandelen in Eigen-Wijze bestemmingen

Ga op ontdekkingsreis per fiets dichtbij huis, in Europa of in Azië. Tijdens een individuele trektocht fiets je zonder gids en op eigen tempo. Kies de zwaarte van de trektocht die bij jou past en fiets bijvoorbeeld langs de Donauroute. Onderweg kom je historische kasteelruïnes en Romeinse nederzettingen tegen en smikkel je van je lunch aan de oever van de Donau. Maar je kunt ook kiezen voor een wandelvakantie op eigen tempo. Het hotel, de routebeschrijvingen en het bagagevervoer zijn geregeld. De indeling van je dag bepaal je verder zelf. Zo heb je alle tijd om de drie mooiste routes van de Arran Coastal Way uit te proberen in Schotland.

Wegwijs worden met Eigen-Wijze Reizen

Wat het fietsen en wandelen over de wereld extra leuk maakt, is dat de routes en tochten allemaal persoonlijk zijn uitgezet of getest. De routebeschrijvingen zijn dus niet zomaar vertaald, maar met zorg en aandacht gemaakt om de kwaliteit te waarborgen. Zo klim en daal je met de fiets in de Julische Alpen tijdens een trektocht in Slovenië. Of wandel over de kraterwand op 2200 meter hoogte tijdens een avontuurlijke trektocht over het Spaanse eiland La Palma. Nieuwsgierig? In het TUI reisbureau bij jou in de buurt laten we je graag kennismaken met meer Eigen-Wijze Reizen.

Ook interessant

SMILE

Tips, avonturen en boeiende verhalen van onze bloggers over hun vakanties met TUI. Laat je inspireren en vind je ideale vakantie.

Bekijk de blog

Actieve vakantie

Wandelen, fietsen, wintersport? Dit en veel meer is mogelijk met onze actieve vakanties. Bekijk hier het aanbod of boek direct!

Bekijk het aanbod

Wandelvakantie

Wandelen is een van de meest ontspannende bezigheden tijdens een vakantie. Je pakt je rugzak en begeeft zich lekker in de buitenlucht. Wandelen is de ultieme manier om te genieten van de rust en de natuur van jouw vakantiebestemming. Je leert op je gemak de omgeving kennen.

Bekijk het aanbod

Duurzaam op ontdekkingsreis

Zowel binnen als buiten Europa wil Eigen-Wijze Reizen een bijdrage leven aan het bevorderen van ‘Duurzaam Toerisme’. Aandacht en respect voor het milieu en de lokale economie, natuur en cultuur zijn hierbij belangrijk. Om hieraan te kunnen bijdragen kiest touroperator Eigen-Wijze Reizen voor fiets- en wandelvakanties naar niet-toeristische bestemmingen. Zo ontdek je niet alleen unieke en ongerepte plekken steun je ook de lokale maatschappij. Daarnaast zijn er GPS tracks verkrijgbaar, zodat er zonder papier gefietst en gewandeld kan worden.