VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Dit is TUI Exclusive

Onze TUI Exclusive hotels zijn het neusje van de zalm. Alleen als er vijf sterren op de gevel pronken, komen ze door de selectie. Hier brengt de bell boy je koffers naar je kamer, maken de chef-koks het diner tot een culinair feestje en is de wellness extra uitgebreid. Bij onze exclusieve vakanties voel je je een VIP. Niets moet, maar heel veel kán.

 

  • Speciaal geselecteerde 5-sterrenhotels
  • Privé taxi in NL naar de luchthaven v.v*
  • Privé transfer naar hotel en v.v.*
  • Wijn op de kamer bij aankomst*
  • SPA vouchers t.w.v. € 50,- per kamer*
Opgehaald worden door je privé chauffeur*

Privé chauffeur

Luxe vakanties vragen om een luxe service. Daarom word je bij een TUI Exclusive vakantie in Nederland al opgehaald door je privé taxi die je snel en verzorgd naar elke Nederlandse luchthaven brengt. Bij thuiskomst staat op de luchthaven hij of zij ook weer klaar om je op dezelfde manier naar huis te brengen. Op de bestemming doen we deze service nog eens over. Ook hier verzorgen we een privé transfer van de luchthaven naar je accommodatie en v.v.

*De privé taxi/transfer, wijn op de kamer bij aankomst en de SPA voucher t.w.v. € 50,- per kamer gelden vanaf 1 april 2020.

Pure verwennerij is waar het om draait in een TUI exclusive hotel. Alleen hotels met 5 sterren die op paradijselijke bestemmingen staan krijgen dit label. Een wit zandstrand voor de deur, een zwembad omringd door wuivende palmbomen en een restaurant met Michelinster-waardige gerechten is wat je er aantreft. Oh ja zo’n exclusieve vakantie begint thuis, aangezien je met een privé taxi naar de luchthaven wordt gebracht. Ideaal!

Een exclusieve vakantie van TUI

The best of the best is wat je krijg in een TUI exclusive hotel. Alleen hotels met vijf sterren krijgen van ons dit predicaat. Verwelkomt worden met een fles wijn op je kamer en een SPA voucher voor in de luxueuze wellness is een goed begin van de vakantie toch? Maar eerlijk gezegd begint die al in Nederland. Je wordt namelijk thuis opgehaald door een privé taxi en naar de luchthaven gebracht. En na de vlucht staat de privé transfer voor je klaar die je naar het luxe hotel brengt. Je hoeft zelf nergens meer om te denken. Ideaal toch? Oh ja, behalve om je bagage dan.

Verwennerij in het paradijs

Dat onze TUI exclusive hotels op paradijselijke bestemmingen staan hoeven we niet uit te leggen toch? Met een parelwit strand voor de deur, een lagune-achtig zwembad dat omringd wordt door wuivende palmbomen en chique cabanas wil je stiekem nooit meer weg. Helemaal niet als je bedenkt dat je ’s avonds de meest heerlijke, gezonde en Michelinster-waardige gerechten voorgeschoteld krijgt. Zo hoort een exclusieve vakantie te zijn. En omdat deze 5 sterrenhotels over de hele wereld verspreid staan kun je zelf kiezen welke bestemming het wordt.