Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Jouw vertrouwde reizen bij TUI

Alle reizen van Goed Idee Reizen vind je vanaf nu bij TUI. Het vertrouwde van Goed Idee Reizen blijft. Ook de mensen achter de schermen blijven met veel aandacht en passie de reizen verzorgen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden en de zekerheid van TUI, kunnen we jouw vakantiewensen de komende jaren minstens zo goed vervullen en houden we de hoge kwaliteit betaalbaar.

Mijn Goed Idee Reizen boeking

Heb je nog een Goed Idee Reizen boeking met vertrek na 1 april? Dan zullen we binnenkort contact met je opnemen om je boeking over te zetten naar TUI. Tot die tijd kun je nog gewoon bij je boeking in mijn boeking. Heb je nog een Goed Idee Reizen voucher? Ook deze kun je vinden in mijn boeking. Je kunt je Goed Idee Reizen voucher ook voor een TUI boeking gebruiken

Naar mijn boeking

Persoonlijk contact

Heb je liever persoonlijke service en contact? De Goed Idee Reizen ambassadeurs staan voor je klaar. Ontdek in welke TUI reisbureaus bij jou in de omgeving de Goed Idee Reizen ambassadeurs gevestigd zijn. Je bent van harte welkom!

Alle reisbureaus

Elke reis heeft z'n verhaal

De mooiste reizen worden voor je uitgedacht. Het is de combinatie van de bestemming, bezienswaardigheden en excursies in eigen sfeer met aandacht voor de Schepping. De echte emotie en de beleving tijdens de reis, samen met de reisbegeleider en jouw reisgenoten, maken dat elke reis zijn eigen verhaal heeft. Dit reisverhaal leeft voort, ook na terugkomst van een mooie reis.

Onze reisbegeleiders

  • Maak kennis met de Goed Idee reisbegeleiders
Maak kennis

Groepsreizen op maat

  • Op reis met uw gemeente, vereniging of koor
Meer informatie

Wat is Goed Idee Reizen?

  • Christelijke reisorganisatie, uit overtuiging
Meer informatie

Service en contact

Vragen over je vakantie? Bel Goed Idee Reizen op 088 - 0 885 808.