Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Ontdek Israël en andere Bijbelse bestemmingen

In het aanbod van een christelijke reisorganisatie tref je uiteraard reizen aan naar het Land van de Bijbel. Samen met de Nederlandssprekende gids en de Goed Idee reisbegeleider maak je kennis met de Bijbelse plaatsen. De Bijbel slaan we regelmatig open, zodat we het verhaal lezen over wat er is gebeurd of nog staat te gebeuren. 

Jeruzalem kan worden beschouwd als een groot archeologisch openluchtmuseum. Ooit wandelde de Heere Jezus hier met Zijn discipelen. Vanaf de Olijfberg geniet je van een fascinerend uitzicht op de Oude stad. Op Gogoltha stierf Hij de kruisdood en in de Graftuin wordt Jezus' Opstanding herdacht.

Tijdens de rondreizen maak je uiteraard ook kennis met het Meer van Galilea en de omgeving. Hier verrichtte Jezus wonderen en werden de vijf broden en twee visjes vermenigvuldigd, zodat een grote schare toehoorders voldoende te eten kregen. De natuur in Israël is prachtig. Niet voor niets wordt gesproken over het 'Land van melk en honing'.

We nodigen iedereen uit om het Land van de Bijbel met Goed Idee Reizen te bezoeken en te ontdekken. Samen een mooie reis te beleven en elkaar in verbondenheid rondom het Woord van God te mogen ontmoeten. Zo wordt er gereisd in eigen sfeer, dat meerwaarde geeft!

Naast Israël biedt Goed Idee Reizen ook prachtige Bijbelse rondreizen aan naar Jordanië, Turkije, Malta en ook de zendingsreizen in de voetsporen van de apostel Paulus. 
Wij nodigen je uit om onderstaande Bijbelse bestemmingen te bekijken. 

Israël

  • Maak kennis met het beloofde land
  • Goed Idee reisbegeleider
  • Nederlandstalige gids
Bekijk het aanbod

Jordanië

  • Verblijf in goede middenklasse hotels
  • Goed Idee reisbegeleider
  • Nederlandstalige gids
Bekijk het aanbod