Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Je Bijbelse groepsreis op maat begint bij Goed Idee Reizen

Wil je op reis met je eigen gemeente, vereniging of koor? Het team van Goed Idee Reizen is je graag behulpzaam bij het samenstellen van jouw ‘groepsreis op maat’.

Op stap met een eigen groep, naar bijzondere plekken en met een programma dat geheel aangepast wordt aan jouw wensen. Wij zorgen ervoor dat elke reis uitstekend wordt voorbereid én uitgevoerd. En altijd voor de beste prijs.

  • Op reis met je eigen kerk of koor
  • Een team van ervaren medewerkers
  • Garant voor kwaliteit en flexibiliteit
  • Vrijblijvende offerte vanaf 20 personen

Waarom juist Goed Idee Reizen?

Allereerst: wij spreken jouw taal. Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die beter aanvoelt wat jij wel of niet wenselijk vindt. Ruim 10 jaar ervaring betekent een grote deskundigheid. Wij komen graag bij je langs om gezamenlijk de programma’s door te spreken, natuurlijk geheel vrijblijvend.

Bezoek aan Israël?

Israël is een veel gevraagde bestemming. Juist een reis met de eigen gemeente zorgt voor een groeiende onderlinge band. Samen deel je iets heel bijzonders. Als je na een reis naar Israël de Bijbel leest, komen er beelden bij de tekst. De Bijbelse geschiedenis wordt tastbaar!

Contact

Voor meer informatie omtrent onze christelijke Groepsreizen op Maat kan je ons bereiken op 088 - 0 885 808 of via goedideemaatwerk@tui.nl.

Dan nemen we snel contact met je op.