Laat u inspireren door Dubai Expo 2020 en reis met TUI naar de eerste wereldtentoonstelling in het Midden-Oosten. Alles is geregeld voor deze zakelijke reis op maat. Zo heeft u alle tijd om ideeën op te doen over mobiliteit, kansen en duurzaamheid. Augmented reality, interactieve games, een zelfvoorzienende mini-boerderij, 200 restaurants en de allereerste Emirati opera... Daarmee zorgt Dubai Expo zeker voor volop inspiratie.

"Hoe maken we onze wereld toekomstbestendig?" Op deze vraag proberen de deelnemers aan Dubai Expo 2020 een antwoord te geven, dat zijn bezoekers beslist zal inspireren.

Zakelijke reis Dubai Expo 2020

Met de hele organisatie naar Dubai Expo in 2020? Boek uw zakelijke groepsreis via TUI Incentives & Events. Van de vlucht naar de VAE tot overnachting in een comfortabel hotel. Dubai Expo wordt gehouden van 20-10-2020 tot 10-4-2021. U maakt een uniek event mee, want het is de eerste wereldtentoonstelling in het Midden-Oosten.

Duurzaamheid en augmented reality

Expo Dubai is de ideale plek om inspiratie op te doen. "Connecting minds, creating the future" is het thema in 2020. Daarbinnen koos Expo Dubai voor 3 subthema's: mobiliteit, kansen en duurzaamheid. In de themapaviljoens ziet de bezoeker via augmented reality, interactieve games en digitale projecties hoe deze thema's de huidige wereld vormen. De landenpaviljoens focussen op een van de 3 subthema's. Het Nederlandse paviljoen richt zich op duurzaamheid. Het heeft een zelfvoorzienende mini-boerderij die water, energie en voedsel produceert.

De smaak van Dubai Expo

Expo 2020 Dubai is een feest voor alle zintuigen. Niet alleen de geest krijgt volop voeding dankzij de paviljoenen en activiteiten, ook culinaire liefhebbers voelen zich tijdens de Expo thuis in Dubai. Bij ruim 200 eetstalletjes en restaurants geniet u van het lekkerste streetfood en de nieuwste fusiongerechten. Daarnaast presenteert Expo Dubai tal van kunsttentoonstellingen, theatershows, films én de allereerste Emirati opera. Eén ding is zeker, na deze zakelijke groepsreis in Dubai komt u bruisend van de ideeën weer terug naar Nederland.

Contact

Wilt u van gedachten wisselen met één van onze reisspecialisten van Groups & Incentives? Bel 073 – 5 999 275 of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan