Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

In welke landen heb je reizen begeleid?

Te veel om te noemen! Van China tot Spanje, Boedapest en Maleisië… Erg divers! Ik heb als reisleidster al heel veel landen mogen bezoeken.

Wat is het leukste aan je werk?

De diversiteit, het is nooit saai. Ook al begeleid je een bepaalde reis voor de zoveelste keer. Ik zorg er altijd voor dat mensen zich speciaal voelen, want voor gasten is het meestal de eerste keer. Dan denk ik terug aan de eerste keer dat ik het land in kwestie bezocht en waarom ik het zo mooi vond. Dat gevoel probeer ik dan over te brengen. De mensen zijn op vakantie en hebben over het algemeen veel plezier!

Wat doe je op een vrije dag tijdens een reis?

Dan ga ik meestal hiken, fietsen, sporten, zwemmen of naar de sauna. En als ik even écht een vrije dag heb, dan moet eerst de was gedaan worden, want dat moet ook gebeuren.

Wat is je leukste of dierbaarste reisherinnering?

Ik heb zoveel mooie herinneringen! Die heb ik dan ook opgeschreven in het boek ’t Laatste rondje is van mij
Ik heb in de bak gezeten in Amman, ben beroofd in Los Angeles, heb een mooie kerst in de rimboe gehad, zat vol bloedzuigers in Sri Lanka, kreeg een bekeuring in Cyprus, heb mega carnaval gevierd in Rio, zat met vulkaanproblemen in Sicilië, heb stierenballen gegeten in China, een poolparty in Beverly Hills meegemaakt en ben in Guatemala bijna gestikt in een gummibeertje...

Wat is je mooiste souvenir?

Dat zijn de herinneringen in mijn hoofd!

Wat gaat altijd mee in je koffer?

Wasa crackers in de groene verpakking, een dompelaar en Cup-A-Soup en opkikkertjes voor mezelf of mensen die ziek zijn.

Waar wil je beslist nog een keer naar toe?

Naar Barbados met mijn moeder!

Als laatste mijn gouden tip voor reizigers!

Hoe je je reis ook gaat indelen, het is en blijft jouw reis. Geniet daar dan ook optimaal van. Ga goed voorbereid op pad en laat de rest lekker door je reisleiders bepalen! One life, live it!