Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie
Vakantie Mölltaler Gletsjer

Algemene informatie over Mölltaler Gletsjer

Het skigebied Mölltaler Gletscher ligt in Kärnten, Oostenrijk. Het is een zeer mooi gebied met 53 kilometer pistes. Doordat het een ruim gebied is merk je weinig van drukte, mocht deze er zijn. Voor zowel de gevorderde als beginnende wintersporters is het uitstekend, al kan je bij harde wind beter een beschut gebied op zoeken.

Geografie van Mölltaler Gletsjer

De Mölltaler Gletsjer is de enige gletsjer van Karinthië en is ook tijdens de zomer enkele maanden geopend. Tijdens het zomerseizoen heb je rond de 15 kilometer aan pistes tot je beschikking maar in de winter loopt dit op tot ruim 70 kilometer. De pistes van de Mölltaler Gletsjer liggen op de flanken van de Schareck die reikt tot een maximale hoogte van 3.122 meter. Het pisteaanbod bestaat uit blauwe en rode pistes die veelal breed en eenvoudig van aard zijn.


Natuur & klimaat van Mölltaler Gletsjer

Natuur


Sport in Mölltaler Gletsjer

De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd wat goed te zien valt aan het panoramarestaurant Eissee. Wanneer je de gletsjer nadert valt de gigantische glas- en staalconstructie direct in het oog. Ook het liftennetwerk is gemoderniseerd waardoor de capaciteit aanzienlijk is gegroeid. De Mölltaler Gletsjer is een volwaardige gletsjer waar je zowel in de zomer als in de winter uitstekend kunt skiën en snowboarden.


Terug naar boven

Foto's Vakantie Mölltaler Gletsjer

Foto 15 van 15
Alle resultaten vakantie naar Mölltaler Gletsjer Toon alle resultaten in Mölltaler Gletsjer
Alpenhof hotel
49 beoordelingen van TUI-gasten
8,5
Za 18 sep 2021 (8 dagen)
Eigen vervoer
All Inclusive
417,- per persoon
Bekijk
Alle resultaten vakantie naar Mölltaler Gletsjer Toon alle resultaten in Mölltaler Gletsjer