Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!
Vakantie Uzbekistan

Natuur & klimaat van Uzbekistan

Werelderfgoederen in

Werelderfgoederen zijn culturele of natuurlijke erfgoederen die worden beschouwd als uniek, onvervangbaar en eigendom van de hele wereld. Wereldwijd zijn er 1073 door UNESCO erkende werelderfgoederen. Het is van groot belang om deze bijzondere trekpleisters te behouden. Tijdens een vakantiebezoek ben je als toerist daarbij onmisbaar. Laat bijvoorbeeld geen afval achter, blijf op de aangegeven paden en maak enkel foto's waar dat is toegestaan. Veel websites informeren hierover.

heeft 5 werelderfgoederen

Werelderfgoederen in :

Itchan Kala, Westelijk deel van Tien-Shan, Historisch centrum van Bukhara, Samarkand – kruispunt van culturen, Historisch centrum van Shakhrisyabz


Praktische informatie over Uzbekistan

Reisadviezen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken helpt met de voorbereiding van de reis. Het reisadvies is gebaseerd op informatie van de Nederlandse ambassade of consulaat, inlichtingendiensten, vertegenwoordigingen van andere landen, lokale autoriteiten, bedrijven en andere organisaties. Het hoofddoel van een reisadvies is te informeren over de veiligheid in een land. Daarnaast staan er algemene en praktische tips in het reisadvies. Raadpleeg voor meer informatie de volgende website: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.

Gezondheid

Er zijn geen noodzakelijke en aanbevolen vaccinaties. Raadpleeg voor informatie met betrekking tot vaccinaties www.reisprik.nl/tui.


Terug naar boven
Alle resultaten vakantie naar Uzbekistan Toon alle resultaten in Uzbekistan
Vr 1 okt 2021 (12 dagen)
Vanaf Amsterdam
Volgens beschrijving
1401,- per persoon
Bekijk
Alle resultaten vakantie naar Uzbekistan Toon alle resultaten in Uzbekistan